Eeeemiiiiil!

Såhär ligger det till, Grabbarna Galens nya idoler är inga mindre än Emil i Lönneberga och Pippi Långstrump! Vilket är kul, eftersom jag själv älskar dessa filmer och mer än gärna hoppar upp i soffan och glor jag med.

Precis som Emil och Pippi så hittar grabbarna på en hel del hyss i den här åldern och jag kommer dokumentera en del av dem här på bloggen 🙂 Först ut är ett från igår:

Vaffan….var min första tanke när jag lagt grabbarna och skulle borsta håret innan sängdags! Jag hade nämligen varit en cool morsa och bjussat gangstrarna på varsin tuggumibit efter middagen, eller ”gummemme” som Simon säger.

Returen blev naturligtvis denna, trots upprepade tillsägelser om att kasta gummemmet i papperskorgen efteråt…SUCK.

Det blev till att klippa helt enkelt, det är en jäkla tur att jag inte är så fåfäng när det gäller håret.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.