Hösten verkar tveka….

Vi har på allvar trott att hösten var påväg redan, men idag har det ju faktiskt varit strålande väder! Minst 20 grader och sol…igår var det 11 grader! Man kan ju hoppas att man får lite värme och sol även i september då typ hela vår juli-semester regnade bort 🙁

Dagen har gått i ett tråkigt tecken enligt grabbarna, den har nämligen bestått av storhandling. Att handla med barn är alltid lika trevligt, det börjar alltid med ”om ni är riktigt snälla nu så får ni glass”. Denna fras upprepas en sisådär 300 gånger under shoppingrundan och ändå så tar det bara 5 minuter  innan helvetet bryter lös!

Det är som att släppa en bomb inne på ICA! Det plockas ner varor i vagnen som man inte ska ha, det äts för fulla muggar ur lösgodisshyllan, det gastas och skriks utav bara f-n. Vi brukar inte storhandla med kidsen men idag var vi tvungna att ha dem med. Jag håller just nu otroligt hårt på att de inte ska få som de vill, eftersom de trotsar rätt rejält i den här åldern. Det gör att det hela blir än svettigare, men det lönar sig kanske i längden?

När vi var klara lämnade vi Martin vid tåget (han ska springa midnattsloppet) och åkte till mormor för att studsa lite jättestudsmatta. Kvällen avrundades med lite chill och popcorn framför Emil 🙂 Mina mysgurkor!

Simpa möblerar om lite...

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.