Välkomna tillbaka Världsföräldrar???

Som rubriken lyder, Välkomna tillbaka!

Och Världsföräldrar hoppas jag att ni alla är/överväger att bli. Både jag och Martin är världsföräldrar och det kostar ynka 200 spänn i månaden för oss 2!

200 spänn är inte mycket, men tänk vilken skillnad det gör för ett par underbara ungar där ute i världen. Kanske vi kan hjälpa till att ge dem en framtid? Hjälpa dem att behålla hoppet och att växa sig stora och starka! Vilken grej va? Jag är iallafall otroligt glad att kunna göra någonting, även om det inte känns som så mycket. Men om vi alla hjälps åt kan det ju faktiskt fungera!

Kom igen nu allihopa, gå in på http://www.unicef.se/ och bli världsföräldrar! Gör det för barnen, de förtjänar det precis lika mycket som våra egna ungar. Skit i den där lilla töntiga plastbilen som ni redan har ett gäng av därhemma, köp vätskeersättning till en liten tjej eller kille i Afrika istället! De har nämligen en underbar webbshop där man kan köpa nödvändiga, smarta grejjor till ungarna.

Och ni som redan är med oss, kolla nedan vad vi alla hjälptes åt att fixa till under katastrofen i Pakistan förra året!

Miljontals har fått hjälp i Pakistan

För ett år sedan upplevde Pakistan den värsta översvämningen i landets historia. Den humanitära krisen blev omfattande och långvarig. Tack vare alla Världsföräldrar och gåvor vi fick har vi kunnat hjälpa miljontals kvinnor och barn under året.

Här är några exempel på vad vi uträttat i Pakistan under året:

  • Fem miljoner människor har fått rent dricksvatten.
  • 11,7 miljoner barn har blivit vaccinerade mot polio och 10,4 miljoner barn mot mässling.
  • UNICEF har sett till att undernärda barn har fått behandling. Totalt undersöktes två miljoner barn under fem år: 256 000 var undernärda och 95 000 var akut undernärda barn, samtliga blev behandlade.
  • 294 000 barn kan gå i skola tack vare 4 250 tillfälliga skolor som vi har finansierat och utrustat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.