På order från mormor!

Vi fick en toppenstart på veckan då mormor plingade på dörren på måndag förmiddag! Det var egentligen meningen att vi skulle till henne, men det var skönt att slippa köra. Killarna blev överlyckliga, det är så kul att de känner igen de som står dem så nära.

Vi passade på att kolla in Vallentuna centrum, man vill ju få lite rutin på vad som bjuds dit man ska flytta om ett par veckor! Jag måste säga att jag blev lite smått imponerad….ok…det var ju inte något köpcentrum, men utbudet var mycket större än vad jag väntat mig 🙂 Kul!

Mormor har en önskan, och det är en bild på när Simon gör sin allra finaste min. Nämligen sitt ”varggrin”, då han är som allra busigast och gladast. Vi kallar honom då Simon a.k.a Chucky, haha!

Idag har det varit väldigt gnälligt, undrar varför? Vi kikade in Sollentuna centrum, men åkte hem vid 1 då det verkligen var superkinkigt. Hoppas på en bättre dag imorgon, då blir det semlor och bus på Öppna förskolan! Och på torsdag kommer älskade moster Ak, hon ska på en arbetsintervju på eftermiddagen och vi kommer hålla både tummar och tår då även hon blir Vallentuna-bo i vår, jipppiiiieee!

3 reaktioner på ”På order från mormor!

  1. Vallentuna är fint. Min pappa med fru och mina bröder bor där (Utanför vallentuna, Ekskogen). Innan jag och karln flyttade till Bålsta köpte vi ett hus i Vallentuna. Det gick åt skogen med det,synd.. därför bor vi här nu, men trivs bra ändå.
    Underbar bild på ”vargflinet” !

  2. Jo, vi köpte ett hus, men vid besiktning så upptäcktes fukt och mögel i hela grunden, varpå vi ville backa ur.(Skulle kosta mellan 700000-1000000 att åtgärda) Det ville inte säljaren och sedan blev det ”Fight” med advokater osv. Vi kom ur köpet till slut. Hela affären var kantad av fuskbudgivning och lögner, så hela huset förstörde sin charm till slut.
    Hoppas ni har bättre lycka!!
    /Evelina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.