Lyckligt lottade!

Nedan ser ni 1 av 2 väldigt lyckliga små grabbar (Wilmer)! Det är nämligen så att vi har haft farmor och farfar här i helgen, så mysigt!

Underbart för killarna och för oss som drog iväg och kikade soffor och dylikt under hela lördagen. Skönt att faktiskt hinna sätta sig i fler än 1 soffa innan det blir livat i vagnen. Vi softade runt i flera timmar och bestämde oss tillslut för en soffa på EM. Det blev även lite smått och gott inom inredning, ni kommer att få se bilder när allt är klart.

Vi kom hem lagom tills killarna skulle sova, sedan blev det lite räk-smörgåsar och vitt vin. Ovan, Wilmer som mumsar torkad frukt, en ny favorit!

Idag har jag, barnen och farmor Agneta strosat runt på Mio medan de stora ”barnen” plöjde MediaMarkt under ett par timmar. Sedan käkade vi lite här hemma innan de begav sig till Gävle igen.

Innan läggdags blev det bus-maraton, killarna har skrattat sig blå och grinat om vatannat…ett tydligt tecken på trötthet 🙂 Så nu ligger de och snusar och vi avslutar denna sköna söndag med en film.

Natti natti!

En reaktion på ”Lyckligt lottade!

  1. Ni har så grymt söta barn =) Ser framemot att få träffa dem live längre fram! Lycka till med flytten!!
    Kram
    Katarina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.