Nya skor!

Killarna har dagen till ära fått på sig något de inte uppskattar alltför mycket, nämligen skor! Idag var det nämligen sprutdags, efter alla sjukdomar. Så nu lär väl febern komma tillbaka 🙂 Tur att vi övat så mycket på vård av febriga barn då.

Sprutorna var avklarade på ett kick, de grinade knappt då det fanns himla fina My little ponnys att tugga på. Vi vägde och mätte lite också, de landade idag 13 månader gamla på 9 600gram/75cm (Wilmer) och 9 440gram/74,5cm (Simon).

Nu är lunchen avklarad och jag och killarna ska iväg till Plantagen för att konsumera lite fina blommor för den att tugga….eller jag menar titta på 🙂 Resten av veckan kommer, om vi nu håller oss feberfria att bestå av lite shopping, en tripp till mamma, påskmiddag hos pappa och pia samt kalasförberedelser!

Bumpa i sina fina Trumpettes!
...och Simpa i sina!

2 reaktioner på ”Nya skor!

  1. hej hej! jag kan inte förstå att barnen inte gillar skor…=) linnea äslakr sina och hennes hylla är helt full.
    hoppas att ni får en underbar påsk. vi är i gävle hela veckan men vi ses på söndag. vi kommer gärna lite tidigare än de var sagt. har inte fått nått kort än så vi får gärna be om adressen också. kram

  2. Haha, det måste vara för att hon är tjej 🙂 Killarna bara river av sig dem och gnäller, men idag gick det skapligt faktiskt. Blev så skumt det där med korten, vi skickade dem i torsdags. Men Martin kanske klantade sig 🙂 Men det borde absolut kommit idag, jag messar dej adressen sedan.

    Massa kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.