Det börjar arta sig…

Nu börjar vi verkligen komma iordning här hemma, det mesta är på plats och det mesta som behövdes köpas till är köpt 🙂

Det fattas dock en viktig detalj….den nya soffan! Den ska stå i vardagsrummet på nedervåningen då den gamla soffan är förpassad till allrummet på övervåningen. Vi har ju redan bestämt soffa, men den kommer inte förens vecka 13, det känns väldigt långt bort då TVń redan hänger på väggen och allt annat där inne står på plats 🙁 Men snart så!

När soffan kommer blir det kalas för vännerna, ett lite sent födelsedagsfirande men så får det bli. Ska försöka hinna med att ta lite bilder någon dag så att ni får se hur det ser ut här. Tapetsering och målning får bli till våren/sommaren när det är enklare att vädra och flytta ut grejer. Vi trivs i alla fall kanon och det är så skönt att äntligen få komma till ro.

Vad har hänt sedan sist då? För det är inte helt enkelt att hinna uppdatera bloggen med 2 aktiva smågrabbar i släptåg 🙂

Förra veckan blev det ett besök hos min pappa och Pia, syrran var med och vi fick som vanligt massa gott i matväg. Vi hann även med en lunch hos min mormor som blev överlycklig över att se killarna igen. I lördags hade vi ett par kompisar här på mat och melodifestival, mycket trevligt.

I veckan blir det 1-års spruta och förhoppningsvis besök av min mamma som nu är hemkommen från Thailand. Ska även försöka klämma in ett par besök på gymmet och på fredag börjar jag jobba igen! Lite smått bara, ska jobba fredagar då Martin är ledig.

Killarnas sover lite bättre också och har nu flyttat in i samma rum, det har fungerat fint faktiskt. Nu har dock Simon åkt på någon slags förkylningskrupp och har 40 graders feber, hoppas det ger sig snart.

Där har vi en sak som är lite trist när man har 2 stycken, när den ena är sjuk så blir det ju till att stanna inne för den friska lilla killen också. Och när man är 1 år vill man gärna att det händer grejer HELA tiden, så stackars Wilmer får lite tråkigt ett par dagar nu. Han får hjälpa mig att sy upp gardiner helt enkelt 🙂 Det är skönt att Martin börjar klockan 13  sådana dagar, för då kan ju jag och Wilmer göra nått kul på förmiddagen medans han har hand om Simon.

Martin kom hem tidigare från jobbet för att vara med sjuklingen så att jag kunde ägna mig lite mer åt Wilmer, han blev nämligen otroligt svartsjuk när Simon hela tiden fick all uppmärksamhet. Stackars liten.

På återseende kära läsare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.