Vi är förföljda…

…av alla dessa sjukdomar! Nu är det grönt snor och grin som gäller här hemma igen, 1 vecka lyckades vi må bra innan det var dags igen. Inatt har jag varit uppe med Wilmer i princip varannan timme då han haft sådan kraftig hosta att han kräkts flera gånger, stackarn.

Idag åker jag, syrran och Jessica på kryssning med Birka Paradise. Det hade ju känts lite roligare om alla hade fått vara friska, men jag hoppas att Martin överlever tills imorgon kväll 🙂 Även jag känner mig hängig så jag får väl knapra alvedon och ta det lugnt helt enkelt, så typiskt när man väl ska göra nått kul.

Förresten, tack för alla tips ang. burkmaten. Känns skönt att veta att man inte är ensam. Igår körde jag på potatis, broccoli, köttbullar och gräddsås. Röran blev så god att jag kunde ha ätit den varje dag…vilket jag lär få göra för den spottades ut. Ska testa den idag igen och se om det går bättre, nu äter de ju ännu mindre på grund av förkylningen så det kanske är därför. Jag har förövrigt svarat på era frågor i kommentarerna, så att ni vet 😉

Skepp ohojj landkrabbor!

En reaktion på ”Vi är förföljda…

  1. Vad tråkigt att de är sjuka igen.
    Hoppas du kan få njuta av kryssningen iaf och slipper bli sjuk själv.
    Själv åker vi till gottland hela familjen imorn bitti 😉
    trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.