Det rullar på…

Här hemma rullas det för glatta livet, kottarna ligger aldrig kvar där man en gång la dem. Idag fick jag till och med LETA efter Wilmer som rullat samt ålat sig in bakom soffbordet 🙂 Blev lite kallsvettig där ett tag att nån hade tagit honom!

De ska även ha allting, matdags har blivit ”mission-nå saker”. Allting river de i, skedar, skålar, nappflaskor, våtservetter. Man får parera hela tiden för att inte maten ska hamna överallt, det är en smått svettig mor som torkar av sjukt kladdiga barn efter varje mål mat.

En gullig sak är att när de sitter i famnen och man dricker vatten eller dylikt, så börjar de alltid sträcka sig efter glaset…de ska nämligen smaka. Och de får dom naturligtvis, att se dem dricka vatten ur glas är nog det absolut sötaste som finns 😉 Simpan är även på vippen att börja sitta tror jag, det övas ”sittups” hejjvilt om dagarna!

Igår kollade vi in öppna förskolan i Rotebro och imorn ska vi följa med Christine och Linnéa till deras babycafé, skoj!

Vi kan även ha hittat det! Drömhuset alltså 🙂 Tiden får utvisa, det är hemligt än så länge efter som det isf kommer innebära en hel del förändringar!

Så gott folk, det var en liten uppdate från vår vardag 😉

Snart så!
Snart så!

En reaktion på ”Det rullar på…

  1. Vad kul att ni hittat ert drömhus. Håller tummarna.
    Vänta bara snart börjar de gå och då får man jobba tror jag 😉 bävar lite inför den tiden själv, men det ska nog gå bra.
    Man blir lite härdat som tvillingförälder har jag förstått…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.