Mobiltelefoner

Jag har nu lugnat ner mig en aning och sovit ok i 2 nätter, känner mig iaf inte levande död längre 🙂 Det är nästan som att killarna fattar när det är nog för igår var de änglar! Haha, gofisarna 😉

Från det till något helt annat, jag har funderat över det här med mobiltelefoner! Jag fick min första mobil när jag var typ 17 eller nått, en ganska lagom ålder tycker jag. Nu ser man barn som är typ 7 år och har mobiltelefon….är inte det lite tidigt? Det är ju naturligtvis jättebra att man kan få tag på sina barn, men vad hände med det här att bestämma tider när man ska hem och äta osv? Jaja, det här är ju bara min åsikt, jag blir lite fundersam över det här med strålning från mobiler, ska man verkligen utsätta små barn för det?

Allting börjar tidigare och tidigare, allt längre ner i åldrarna. Smink, alkohol, tobak….hmmm…det är lite läskigt! Man tänker på sånt när man själv får barn, jag vill att mina barn ska få vara barn så länge som möjligt. Jag menar, när jag var 10 så lekte jag med barbie, nu smygröker ungarna! Nu har jag ju inte bara tagit detta ut luften, har tidigare jobbat på en skola ett antal år som vikarie. Det mina vänner, kan få en att undra vart världen är på väg!

Simon VAD gör du? Messar mamma...till en polare!
Simon VAD gör du? Messar mamma...till en polare!
Ge mej mobilen unge man! Näää...ALLA andra får ha mobil utom jag!
Ge mej mobilen unge man! Näää...ALLA andra får ha mobil utom jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.