Här kommer lite bilder från nyårsafton!

[nggallery id=1]

Det blev en lugn och härlig nyårsafton, vi funderade länge på vad vi skulle hitta på detta nyår. Det är inte så skoj att flänga omkring på fest med en stor mage om man säger så. Tillslut så bestämde vi oss för att vara hemma och hoppas på att någon ville komma och hålla oss sällskap. En vild chansning då detta bestämdes typ dagen innan.

Till vår stora lycka kom lillebror Poppe, lillasyster Ak och hennes kille Pontus. Det blev en mumsig trerätters, sällskapsspelande och fyrverkeriflopp (iaf för oss nyktra, dvs. jag och lillsyrran). Killarna verkade tycka att deras raketsmällande var otroligt vackert, i själva verket så var det mest fjantiga små smällare som smälldes iväg utan någon som helst tanke bakom. Efter att vi skålat orkade varken jag eller syrran tjata på dem att akta händer och fötter längre. Sagt och gjort gick vi hem och kikade på rejäla fyrverkerispel från balkongen. Varmt, gosigt och vackert.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.