Juuul

Usch! Nu är julen snart över! Det har varit jättemysigt att träffa alla mammor, pappor och syskon 😉 Det blev många julaftonar, den 23 dec med min familj hemma hos syrran, den 24 dec hemma hos Martins mamma och pappa och den 27 dec hos min pappa med sambo. I morgon bär det av hemåt! Sen är det jobba som gäller på måndag…suck!

Bilden nedan visar natten till julafton hemma hos syrran, de flesta gästerna har avlägsnat sig. Kvar finns en trött gravid kvinna, två fulla småbrorsor och en lite lullig Martin som bestämt ska ha julmust och skinkmacka kl 2 på natten. Ingen kan hålla sig när lillebror David (på andra sidan bordet) råkar spruta julmust över lillebror Poppes uppsydda skjorta (att den var uppsydd tror jag ingen missade under kvällen).

David skändar granen på syrrans gård 🙂

Fam Larsson
Fam Larsson

Mamma, Classe, småbrorsor, mormor, jag och syster. Martin står för fotograferingen.

Paketeeeet :)
Paketeeeet 🙂
Vaaa!!! E alla paketen slut??
Vaaa!!! E alla paketen slut??

Alma och Arvid (martins brorsbarn) öppnar paket!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.