En bra affär

Jag handlar nästan alltid mina, Martins och barnens kläder på Ellos. Dom har alltid rea och bra kvalité! Deras Jeans är över förväntan! Nu har jag beställt en barnpool till kidsen! Vi kommer att ha superskoj i den i sommar! 🙂

3 reaktioner på ”En bra affär

  1. Sofia är helt suväran. Nu gör hon bra reklam för Ellos också. Jag har mailat Ellos och berättat och tycker att de kan uppmärksamma henne på något sätt. Svärmor

  2. Haha, det är mest Martin som gör reklam faktiskt 🙂 Men de har faktiskt superbra priser och kvalitet, och sen är det ju så enkelt att handla till barnen online. Eftersom man alltid vet deras storlek 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.