Vad är det med oss och bajs?

Vi har haft en minst sagt intressant dag idag, både bra och…mindre bra 🙂 Det började bra med frukost, förmiddagslur och lunch. Det var där efter lunch som det började urarta lite, det började nämligen lukta lite misstänkt från 2 små lekande barn i vardagsrummet. Jag tänkte att jag skulle fixa klart köksbänken innan jag tog tag i skitgörat….bra där Sofia, härligt jobbat!

De 2 små barnen är fullt upptagna och sitter med sina små ryggar mot mig, de smaskar på något medans de pillar på varenda leksak i hela lådj****n! Ju närmre jag kommer, ju mer börjar jag förstå vad som väntar mig. Plötsligt vänder sig Simon om, grimasen jag får skulle kunna få vem som helst att spy. Jag ska uttrycka mig milt kära ni, låt oss säga att jag aldrig mer kommer att köpa Pampers Up and go blöjor och jag kommer aldrig mera att äta chokladpudding…Simon kommer förmodligen inte heller vilja ha chokladpudding i framtiden.

Wilmer hade missat munnen då det satt en napp i vägen, förövrigt var han krigsmålad lite fint sådär 🙁 Mmmmm….vad är det med oss och bajs?????

Jag och Martin var i chocktillstånd, ungarna åkte i skumbadet utan att passera gå och Martin skurade med stor frenesi i vardagsrummet. Vitala delar såsom matta och soffa hade klarat sig utan krigsskador vilket var skönt. Resten var det bara att sprita, torka och skura av.

Jag bestämde mig för att spendera eftermiddagen utomhus då jag kände mig smått illamående här inne, så vi inspekterade vår trädgård, hittade en röd gammal Bobby Car, begav oss till lekplatsen där vi träffade vår granne 2 hus bort. Hon är från USA och har en liten kille som är i kottarnas ålder, de pratar bara engelska vilket var skoj då man inte får utnyttja sina språkkunskaper så ofta. Där blev vi kvar under eftermiddagen och minnet från dagens mindre härliga start bleknade lite i de varma strålarna från april-solen där vi satt i sandlådan med våra nyfunna vänner.

Ny dag tack!

6 reaktioner på ”Vad är det med oss och bajs?

  1. Oh shit Sofia jag säger bara oh shit 😉

    Ni har verkligen otur med bajs! Jag hoppas och ber att jag slipper få eran erfarenhet av bajs! Tycker dock att ni hanterar det bra. När det närmar sig sådana här händelser för våran del hör jag av mig till er för vid det laget kanske ni har rutin på det 😉

    Styrkekram

  2. Instämmer helt med föregående talare och hoppas och ber att vi slipper uppleva detsamma.
    kram

  3. Gud så äckligt, jag kan nästan känna lukten. Jag hade nog spytt direkt. Ja, det är mycket ni får stå ut med. Men på fredag får du vara bara vuxen och fika med dina kära kollegor igen. Vi syns snart.
    kramar tills dess.

    Lotta

  4. ..hrm.., uppenbarligen har ingen här jobbat på ett äldereboendes demensavdelning…;)

  5. Haha, vilken tur att du har det då siss….för då kan ju du fixa biffen…(bajsen) nästa gång, tjihoooo 🙂

  6. OMG. Det här hade jag missat. Kankse lika bra det!
    Vilken fasa!
    De där Pampers är luriga om man har smala barn jag har märkt.
    Hoppas jag slipper råka ut för samma sak!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.