Nä vadå…vi tycker inte ett dugg synd om oss själva!

Efter en händelserik och fullspäckad vecka så längtade vi verkligen efter helgen, Martin har haft supermycket på jobbet och vi har knappt sett till honom. Jag och killarna hade bokat hela veckan full och såg fram emot att varva ner. Martin är ju egentligen ledig på fredagar, men var tvungen att åka in en sväng under dagen ändå.

Jag passade på att tvätta och vika tvätt, killarna älskar ju tvättstugan och kan underhålla varandra där inne hur länge som helst. Tur, för vikhögen var verkligen gigantisk.

Plötsligt kräks Wilmer en pöl på golvet, jag tänkte att han kanske käkat lite mycket fruktpuré och eftersom han inte tycktes bry sig om det så tänkte jag inte mer på det. En halvtimme senare när vi var på väg ut från tvättstugan så kom nästa pöl…vaffan!

Sen brakade helvetet lös i form av en stackars liten kotte som hulkade upp allt han fick i sig var 10:onde minut. Det är inte sant…det får inte vara sant! Vi skulle ju ha världens myshelg, vi hade ju planerat tacos, en flaska rött och massa film. Kvällen slutade med att vi inte vågade äta någonting annat än vitpepparkorn, ifall även vi skulle insjukna. Vi spritade händer och leksaker, vi spritade stackars Simon till förbannelse eftersom han naturligtvis var framme på 3 röda varje gång Wilmer kräkts och skulle veva runt med handen i det.

Wilmer blev ganska dålig under natten och igår hade han 40,1 graders feber mest hela dagen och ville bara sitta i mitt knä i soffan och glo på tv. Så filmmys blev det ju åtminstone, alltid något 🙂 Han är lite bättre nu men feber hänger sig envetet kvar runt 38,5 och det är svårt att få i honom något annat än saft. Saft är förövrigt det enda han velat ha, vi har försökt smyga i lite baby-resorb också.

Vi andra har klarat oss…..än så länge…..vad har vi gjort för ont egentligen? Är det normalt att vara sjuka så här mycket?

Wilmer och Simon
Wilmer i rätt god vigör i morse, blev sämre till kvällen igen 🙁

5 reaktioner på ”Nä vadå…vi tycker inte ett dugg synd om oss själva!

  1. Lider verkligen med er!!Ni är sjuka väldigt oftare,stackare!Trodde det var när barnen började på dagis som det brukar bli som ni har det…Får hoppas att våren kommer med en förändring på detta så ni blir pigga och krya!!
    Kramar!

  2. Öppna förskolan… Det händer nåt nästan varje gång dom varit där. Sen får Sofia avvakta ett par veckor tills dom är friska, åker dit igen och voila! Sjuka barn!

    Men jag antar att det är bra att dom är sjuka nu, då kanske vi klarar oss LITE bättre när dom börjar på dagis… Happ så var helgen slut…

  3. Japp, öppna förskolan är definitivt svaret på frågan!! Vi har precis samma sak här, sjukdomarna avlöser varandra och när killarna är friska åker jag med dem till öf och… vips blir de sjuka igen! Så synd, för de (och jag med såklart) tycker att det är så roligt att komma iväg lite…

    Nu hoppas jag att både ni och vi håller oss friska till helgen, mina gossar fyller 1 år dagen efter era 🙂 Passar på att gratulera era fina pojkar lite i förskott och hoppas att 1-årsdagen blir toppen!!

  4. Känner igen situationen.
    Speciellt när kräksjukan träder i kraft så är det mindre roligt. Om det sker på natten eller när man hör ett splash-ljud och då är det inte så roligt att gå upp och börja svabba!

  5. Ja ni har verkligen haft er beskärda del av sjukdomar kan man tycka!
    krya på er allesammans!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.