Vaccin

Idag har vi äntligen vaccinerat killarna, det blev ju inget förra gången på grund av deras onda tår. Nu har de små söta plåster på båda benen, de fick ”storbarnsplåster” med motiv eftersom de små var slut och det blödde så mycket. Bvc-tanten måste varit ganska klantig för killarna blödde som attans, Martin fick blod på både tröja och jeans när han höll i Wilmer.

Stackars kottarna blev alldeles ifrån sig, de grät och skrek så att jag trodde att hjärtat skulle gå sönder 🙁 När vi kom hem var vi helt färdiga alla 4. Vi somnade med varsin liten kotte och sov i 3 timmar, så skönt. Jag är lite febrig och dan så känner att det behövdes. Boysen blev nog lite småkinkiga av sprutorna för de har inte velat lämna min famn på hela kvällen, när Martin åkte och handlade så satt jag med båda 2 på bröstet och kikade på tv. Det var så mysigt, precis som när de var pyttiga på BB 😉 Det var förstås lite svårare för dem att få plats nu men de samsades bra ändå tycker jag. Simon låg och ”pratade” med mej ett bra tag innan han somnade och Wilmer låg och snuttade på sin napp och kliade mej på magen….myyyys! Åhhhh, de där stunderna kommer jag sakna allra mest när de blir stora och inte vill mysa mer.

Jag har nu uppdaterat min länklista här på sidan så att ni kan klicka er in på andra bloggar som jag följer! Finns det fler därute som läser om vår vardag och kanske också har en egen blogg så släng gärna in en kommentar 🙂 Det är alltid skoj att följa andra familjer!

Ha en underbar fredagkväll!

2 reaktioner på ”Vaccin

  1. Stackars små… vet precis hur det känns, våra fick också sprutor i veckan, var ensam den gången på bvc och det gör jag helst inte om 🙁 som tur var så blödde det inte så mycket, bara lite grann men Sanna skrek något hemskt vid båda sprutorna medan William skrek mest på den andra… visst är det mysigt att hålla båda i famnen samtidigt fast det börjar bli trångt… 🙂
    hoppas du känner dig bättre snart… krya på dig…

  2. Hej! jag har tvillingtjejer i ungefär samma ålder som dina och brukar precis som du följa andra (tvilling)bloggar. Det är kul att se hur andra har det, hur deras rutiner ser ut och framstegen de gör – man är ju novis själv på området liksom…
    Ha det bra och kika gärna in till mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.