Att skapa!

Idag var det föräldrarmöte på förskolan…och ja..för mig har ordet förskola nu fått mycket större mening än tidigare. För jäklar vad de skapar, utvecklar och månar om våra barn!

Har ju redan från början tyckt att vår fina pedagoger på Åbygläntan är fantastiska, men de är faktiskt fantastiskt fantastiska. Jag är sååå glad att jag får lämna mina ungar hos dem om dagarna. De är goa, kärleksfulla, pedagogiska. De har ett mål med barnen, de skapar med barnen och de SER dem. Varenda unge på den här förskolan blir så sedd och uppmärksammad. Det är underbart för en förälder att få känna så och jag är så tacksam mot dem.

De målar fingerfärg, de har ett rum med en stor balja med couscous där de mäter, häller och fixar, de bygger och skapar konstverk av allt som naturen erbjuder. De upptäcker i skogen, plockar bär…och..alla barnen får ha en egen hund! Haha, fröknarna har knutit fast snören i pinnar så nu går nästan varenda unge på förskolan runt med pinnen i snöret och leker att de har en egen hund. Barn behöver inte dyra leksaker för barn har en otrolig fantasi…fröknar också 😉

Vi försöker skapa lite här hemma med..men kanske inte i samma utsträckning 🙂

Wimpa och kritan!

SötSimpen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.