Wilmer

dsc04167

Hej allihopa det är jag som är Wilmer! Rolig bild va? Min pappa tycker att jag ser ut som Onkel Fester på den där bilden 🙂

Att jag skulle heta just Wilmer visste min mamma redan när jag låg i magen. Jag låg på höger sida (från mammas håll sett) och hade fossingarna och rumpan ständigt upptryckta i mammas revben. Jag var en riktig liten akrobat inne i magen, slog volter och sprattlade. Jag var även riktigt duktig på att kommunicera genom magen och svarade med buffar nästan varje gång mamma knackade på. Mamma och Pappa var helt säkra på att jag skulle bli ett riktigt litet frö när jag kom ut men jag är faktiskt mer av den coola typen, jag gillar mat och att tugga på mina händer. Ja….i stort sett allt som har med ät eller tuggbart att göra gillar jag. Jag tycker även om att vara ”nakenfis” och ligga utan blöja i mitt babygym och sprattla.

Jag gillar inte att få vänta på käk, då blir jag galen och låter som ett brandlarm. Att byta blöja samt klä på och av sig ligger inte heller på min 5 i topp lista.

Wilmer är ett forntyskt namn som stammar från Willimar, med betydelsen ”vilja” samt ”berömd” vilket mamma tyckte passade bra eftersom jag verkade ha en stark vilja redan i magen. Och berömd…ja vem vill inte bli det???

Kärt barn har många namn sägs det och jag har väl blivit kallad det mesta av mina kära päron, de vanligaste smeknamnen är dock Wilmis (låter lite fjolligt men jag är faktiskt bara bebis), Pumba (eftersom brorsam e Timón), Pilmis, Nissenasse, Hotii (mosters påfynd) unt so vieter unt so vieter…eller hur man nu stavar det på tyska 🙂

Har ni frågor till mej så var inte rädda att ställa dem, jag lovar att svara efter bästa förmåga även om det enda ord jag kan för tillfället är ”kao”. Jag vet nog inte riktigt vad det betyder men min pappa säger att det betyder ris på thai! Coolt isf!

Imorgon ska ni få lära känna min lillebrorsa Simon, jag är förövrigt 1 hel minut äldre än honom…så d så 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.