Det är en härlig morgon!

Inte bara för att det ser ut såhär utanför fönstret….
DSC05843

Jag gillar snö, men mest synen av den faktiskt. Det finns inget mysigare än att vakna tidigt, tända ljus och äta frukost medans man kikar ut på det kalla, vita utanför fönstret. Helst ska det då vara snöstorm!

När man sen ska ut är det inte lika kul tycker jag, kallt och jävligt. Barnen måste byltas på till förbannelse vilket är världens H med tanke på att de hatar att klä på sig för tillfället. De totalvägrar och jag trugar, försöker lura dem med roliga leksaker, kex, you name it! De vägrar, varje påklädning har blivit en utmaning och ibland är det nästan så att man överväger att vara inne ist. Detta gäller ju inte bara ytterkläderna, men de är värst! Jag får blåhålla dem och hasta på kläderna under gallskrik.

Hur som helst så är snö inte den enda anledningen till att jag är på strålande humör denna tisdag! Igår kväll kom Martin nämligen hem med en present till mig….

DSC05835

En systemkamera! En Canon EOS 500D, fick även med en bok om vad man ska tänka på när man fotograferar olika saker. Ska försöka hinna igenom den innan jag börjar fingra på pärlan 🙂 Underbart!

Ett svar på ”Det är en härlig morgon!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.