Det är mkt man vill ha….

…men så lite man egentligen behöver 🙂

Vi har ett par saker som ligger på prio 1 när vi väl flyttar, en ny stor, mysig soffa och ett rejält köksbord! Dessa 2 tycker jag är nödvändiga saker som gynnar hela familjen samt besökande.

Sedan finns det saker man vill ha, som en systemkamera! Vi har en väldigt bra digitalkamera som fungerar alldeles utmärkt, men ju rörligare killarna blir desto sämre bilder blir det 🙂 Dessutom har foto blivit lite av en passion sedan de kom och det vore skoj med en riktigt bra kamera nu när det börjar hända grejer i utvecklingen! Det tycker jag är en bra grej att skriva till på önskelistan…men jag är ju iofs partisk…

Martin däremot har en helt onödig grej på önskelistan! Han vill ha en till TV, vi har redan 2 st platta 40 tummare. En i vardagsrummet och en i sovrummet, bara några år gamla! Han vill ha en till, hur tänker han då? Vi hinner ju inte ens titta på TV. Han säger att han vill ta den ena apparaten att ha som dataskärm i kommande arbetsrum och fortfarande ha de andra två kvar! Vad är det för lyx-smörja egentligen? Själv skulle jag tycka det var lagom med 1 TV, och vem vill ha en sån stor dataskärm?

Hjälp mig! Är han ett nytt fall för lyxfällan eller är det jag som är konstig som inte tycker att man behöver mer än 1 TV?

Vill även skicka en varm kram till kottarnas farmor och farfar, idag när vi kom hem från Öppna förskolan låg det nämligen ett paket i brevlådan! Innehållande supersöta haklappar samt en bra kräm till Wilmers munsår 🙂 Massa kärlek till er….och till alla andra vi älskar och saknar. Är inte kärlek det enda man behöver ändå….nästan iaf 😉

5 svar på ”Det är mkt man vill ha….”

 1. Nej du är inte konstig-du är kvinna.
  Nej din man är inte heller konstig-han är man.
  Förstår PRECIS scenariot! Haha! Jag tror inte han är ett fall för lyxfällan…hoppas jag..annars får vi också ställa in oss i ledet.

 2. En liten kommentar från lyxpappan:
  Älskling rara. Vi har idag en 40″ i vardagrummet och en 37″ i sovrummet. Jag tänkte ta 37″ till kontoret att ha som monitor till datorn då det är fantastiskt härligt att jobba med bilder (du ville väl ha en systemkamera?) i full storlek. Vår 40″ som vi idag har i vardagsrummet tänkte jag att vi skulle ha i nya allrummet på övervåningen där jag hade tänkt att koppla in TV-spelet. Sen tänkte jag att vi i vardagsrummet nere skulle ha en 46″ LED TV som inte tar någon plats! Den kommer att hänga där på väggen och knappt synas. Till det måste vi ha ett härligt surroundsystem! Förslagsvis från BOSE. Under trappen skall vi ha ”serverrummet” där bland annat tvillinglivs server skall stå.
  Det är väl inte för mycket begärt tycker jag? 🙂

 3. Jag håller med Martin och kan verkligen se nyttan med denna lösning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.