Jul, jul….strålande jul…

DSC05769

Kort efter att den här bilden togs så pajjade ljusstaken 🙂 Kanske ganska väntat, men gud så kul killarna hade medans det roliga varade! Jaja, lite nya lampor så fungerar den nog.

Helgen har varit härlig, i lördags hade vi farmor, mormor och farfar här! De agerade barnvakter då jag, Martin, brorsan och Jessica såg Cats och åt middag inne i stan. Skönt med lite vuxentid!

Efter alla husvisningar på söndagarna har det blivit lite av en tradition att käka lunch ute på söndagar. En trevlig tradition som vi nog kommer fortsätta med i framtiden. Igår var farmor och farfar med och vi försökte hitta ett ställe med lekhörna för barnen. Inte så lätt kan jag lova, det hela slutade med Mcdonald´s vilket inte direkt är mitt favvohak 🙁 Lekhörna fanns iaf så barnen hade ju kul.

Någon som har något bra förslag på matställen med lekmöjlighet? Ikea vet jag ju men det är ju alltid fullt på söndagar.

4 svar på ”Jul, jul….strålande jul…”

 1. Vilken härlig bild!
  Ibland önskar jag att vi hade möjlighet till just sådanna ljus i fönstrena… men funkar inte med panorama direkt 😉
  Vad tyckte du om Cats? Såg den själv för ett tag sedan då jag fick en ledig dag hemifrån så att säga. Skönt och behövligt att få komma ifrån en stund faktiskt, även om jag älskar mina små älsklingar över allt så behövs det vuxentid då och då.
  Har tyvärr inga bra förslag på matställen annat än Max (som är mycket bättre än donken!) men särskilt mycket nyttigare vette sjutton om det är ;-P

 2. Nu har farmor satt upp de två små tomtekottarna i lunchrummet på jobbet. Tack för en härlig helg. Man mår så himla bra och går och småflinar när man har träffat er. Kram

 3. Sargit: Nä d e sant, och de är lite farliga oxå. Vi har bara ljusstakar där barnen absolut inte kan komma åt själva. Som typ bakom soffan, lär de sig ta sig in där bakom så vet jag inte riktigt hur jag ska göra! Och julen är nog över när de lärt sig hur man klättrar upp i den själva 🙂 Förhoppningsvis, haha.

  Jag tyckte att de var väldigt duktiga men själva ”pjäsen” var lite skum, handlingen var ju inte direkt självklar. Martin somnade mot slutet och brorsan satt och tittade på klockan, haha, men det är väl så med män som blir tvungna att se en pjäs där det springer runt andra män i tajta trikåer 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.