Nostalgitripp…

Jag har köpt en ny lur eftersom min gamla var rätt sönder-dreglad 🙂 Det blev en med lite bättre kamera så idag har jag fotat runt lite med den. När jag fick upp bilderna på datorn och kikade igenom minneskortet så hittade jag massa gamla kort från förr.

Jag blev lite tårögd, väldigt glad och massor med minnen ploppade upp i huvudet. Jag saknar min Åsa, jag längtar hem!

Bilderna är kanske inte de bästa då de kommer från den gamla mobilen…

På väg till nått galejj...
På väg till nått galejj...
Jag och Åsa redo för paintball!
Jag och Åsa redo för paintball!
Med M i värmen, tror att detta var Kretaresan. Va mysigt vi hade älskling!
Med M i värmen, tror att detta var Kretaresan. Va mysigt vi hade älskling!
Midsommar med Åsa och Jonas (M till vänster och Jonas till höger).
Midsommar med Åsa och Jonas (M till vänster och Jonas till höger).
Vill minnas att jag var grym på kubb...men det var jag säkerligen inte, haha!
Vill minnas att jag var grym på kubb...men det var jag säkerligen inte, haha!

Härligt 🙂

Ett svar på ”Nostalgitripp…”

  1. Åh stumpan! Jag saknar dig med! 🙁 Tiden går så fort och här har det hänt saker. Jag har fått mig ett litet vik och satt skola på paus ett år. Välbehövligt på ett sätt med nu jobbar jag ju heltid =jobba, äta, sova, ta hand om tottos, gå ut med vovve.. och sen blir det inte så mycket tid över till annat :/ Särskilt när den andra parten hela tiden jobbar om mig. Jag umgås mest med eroz o mamma nuförtiden känns det som. Man blir ju som man umgås så snart börjar jag väl odla morrhår! 😉

    Vi borde verkligen, verkligen komma o hälsa på en helg snart. Kottarna börjar bli så stora 🙂
    Massa kramar (såhörs vi mer på luren)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.