Kvalitetskontroll och lilla indian!

Ja…jag förstår att ovanstående mening ger utrymme för en del förklaringar 🙂

Idag var vi då på kvalitetskontroll, dvs. 6-månaders kontroll på BVC för att kolla kvaliteten på våra kottar. Det gick bra, de fick alla rätt! Allt satt där det skulle och de ville ha allt samt tugga på allt doktorn visade upp, precis som de skulle göra. Inte för att vi tvivlat, löjligt det där att man funderar och är lite orolig över att något ska vara fel…när man ser så väl att allt är bra 🙂

Efter kontrollen åkte vi hem och killarna sov middag medans jag och M käkade lite lunch tillsammans innan jobbet. När han åkt och killarna vaknat, tog jag med dem ut på baksidan. Jag tänkte jag skulle få lite gjort därute, kratta lite löv och fixa. Haaaa!!!!! Jag hade pälsat på the kotts så att de såg ut som 2 små stoppade korvar där på gräsmattan, det är nämligen riktigt kallt ute nu för den som missat det.

De fick vara med på gräsmattan, vilket var succé. De hittade allt från ruttna löv och plommon till svampar av okänd sort. Som tur är kan de inte krypa ännu utan rullar fram så det går inte i kalasfart, men tror ni att det är lätt att kratta löv när man ska hålla reda på 2 snuskpellar som ska stoppa precis allt äckligt de kan hitta i munnen?

Nä, det är de inte!

Efter 10 minuter av- Ajajj, Inte stoppa munnen, Usch, den är äcklig samt ett evigt flyttande av kottar (precis som om de skulle fatta och snällt lägga ifrån sig äcklet), så gav jag upp. Jag satte nr 1 i vagnen och tog nr 2 i bärselen…ingen bra idé.

Helt plötsligt förvandlades äventyret till öken för grabbarna som gormade sig hesa tills jag kapitulerade och gick in.

Nu undrar ni säkert vad lilla indian kan tänkas vara….här kommer han. Tadaaaa!!!

5 svar på ”Kvalitetskontroll och lilla indian!”

  1. Ååhhh så söt!
    Det där gillar W också att göra, men tror nog att han försöker låta mer som en indianstam eller nåt…
    S har precis upptäckt hur man gör så på sig själv, och så klart oftast då vid matbordet med mat i munnen och med båda nävarna! Inte lätt att mata henne då inte…

  2. Gose!! Får jag låna honom? Ida gör också sådär. Och så gör hon så på sig själv också fast med hela handen. Verkligen som en indian! 🙂

  3. linnéa fick titta på filmen och jag kan säga att hon verkligen gapade av spänning och när filmen tog slut började hon gnälla och ville se den igen…=) så söta era pojkar!

    kram

  4. moster fick faktiskt tårar i ögonen och ordet ”sakna” fick en stark innebörd..så otroligt söt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.