Såld!

Sådär! Då var det äntligen klart, lägenheten är såld 🙂 Jipppiiiiieeee! Vi fick det vi ville ha och det känns sååå bra. Sedan visningen förra helgen så har vi dock fått ha ett antal extravisningar och eftersom Martin jobbar så har jag fått rodda 2 gnälliga ungar, halsfluss med feber samt i detta tillstånd varit tvungen att visningstäda (dvs: inga saker framme=inte lätt med alla kottarnas saker) flera gånger och gått ut på promenader sent på kvällarna med extremsura och trötta barn.

Jag har gråtit, svurit, varit nära att flytta, pjuuuuuhhhh. Men det var det värt, nu är den äntligen såld! Tänk bara på att om ni ska genomgå detta själva med 2 små barn och en arbetande karl med nytt viktigt jobb som inte går att ta ledigt ifrån, det kan leda till följande hemska tankar: skilsmässa, bortadoption av barn, bortskänkande av barn, rymning, psyket nästa och självmord 😉 Tur att man är psykisk stabil och kommer till sans.

Nu återstår bara 1 liten detalj….vart ska vi bo??? Köparen ska flytta in om 1,5 månad och vi har inte hittat vårt drömhus än. Vi kommer inte att göra ett impulsköp när det handlar om hus i 3 miljonersklassen så vi har bestämt oss för att hyra ett hus tills vi hittat vår dröm med vita knutar 🙂 Vi ska kika på 2 st hyralternativ imorgon. Livet är bra härligt ibland, nu ett glas vin för att fira!

Kram

En reaktion på ”Såld!

  1. Grattis till försäljningen!Kunde inte låta bli att le av medlidande när jag läste hur din vecka varit!Förstår att du var nära sammanbrott,det är inte lätt att fixa allt det på egen hand med kottarna i släptåg!Vi sålde ju när jag var höggravid och jag tyckte det var nog så jobbigt när vi skulle ha extravisningar med all städningm.m,och då låg tjejerna ändå i magen!!Girlpower till dej :)Ha en bra helg och fira ordentligt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.