Less

Jag har kommit in i en fruktansvärd fas av denna graviditet…jag kallar den ”dom kommer stanna där för evigt fasen”. Det känns alltså som att dom aldrig kommer komma ut…suck. Jag går nu in i v 36 så det är ju inte alltför lång tid kvar….men det känns som år!!! Magen är i vägen hela tiden, man är trött och känner sig som en urvriden trasa, man sover som en kratta, man sitter som en kratta…och det värsta av allt, man tycker otroligt synd om sig själv och tror att ingen i hela världen förstår hur jobbigt det är…särskilt inte ens sambo. Så!! Nog om detta, jag behövde få avreagera mig lite bara.

Ikväll skulle jag egentligen med jobbet på middag och spela boule…tror dock tyvär inte att jag ens orkar ta mig dit, men man får se hur man mår under dagen 🙂 Imorgon är det dags för UL igen och se efter hur Bill&Bull mår och framförallt hur mkt dom har lyckats tjocka på sig i vikt, känns som att de väger 10 kg var 😉 Jag tippar på ca: 2.5 kg styck…den som lever får se 🙂

2 reaktioner på ”Less

  1. Hehe åh vad jag är glad att jag har det där avklarat! 🙂 Vet hur jäkligt jobbigt det kan vara med en tvillingmage som ingen annan förstår sig på 😛 Vet ni vad det är för kön på dem? =) Själv fick jag mina tjejer i v.36… Lycka till!

  2. Hej Jenny! Läste lite på din blogg, vilka sötisar ni har 🙂 Våra småttingar ska vara två st killar om de inte sett helt fel 🙂 Jag hoppas verkligen att de vill komma ut snart, det är inte det roligaste att vara höggravid hur länge som helst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.