Puttar i Blåbärskogen!

Hörrni, jag kan knappt tro det…men imorgon måndag börjar jag jobba igen! På riktigt denna gång, inte bara fredagar alltså. Jag har nu varit ”ledig” i 1 år och 8 månader! Är det inte underbart att vi i Sverige har möjlighet att vara hemma med våra barn så länge, det är helt otroligt!

Nu är det iallafall dags och jag ska inte sticka under stolen med att jag har längtat, visst kommer jag att sakna mina små kottar men jag tror att de kommer att ha roligare på dagis än hemma med mig i fortsättningen 🙂 De kommer att gå 8-16 och ha varannan fredag ledig, det känns helt ok. Det blir tyvärr inte bättre än så när vi båda jobbar inne i stan och det tar en timme att ta sig hem, jag har pressat mina tider så gott det går och kommer att jobba 75%.

Nu längtar jag först och främst till imorgon då jag får äta lunch med mina fina kollegor igen, jag har saknat dem sååå mycket, de är underbara! Sedan längar jag till helgen, min första riktiga ”helg” på mycket länge. Den ska avnjutas i Gävle, med Furuvik och farmor och farfar! Det blir nog även en sväng förbi mormor i hennes nya fina hus.

Som väntat så har febern naturligvis drabbat oss, Simon är först ut 🙁 Vi får ju se hur de mår imorgon, om de blir hemma båda två eller om Wilmer får knata iväg ensam till dagis.

Här kommer lite bilder från vårt blåbärsäventyr igår.

Wimpa ligger lite efter...
Finaste lilla blåbärsplockaren Wilmer!
Simon försöker välja blåbär under stor koncentration...
...bestämmer sig tillslut för detta!
Som mamma ska få!
Wilmer vill inte vara sämre, han bjussar på blåbärspuss!
Ohhhh...blåbär!
Mmmmm...
Det är inte många bilder man har på hela familjen...men här kommer en!

En reaktion på ”Puttar i Blåbärskogen!

  1. ja, vi har funderat på det där med föräldrar ledighet lite gran men kommer inte så värst långt… jag tror det bli jag som är hemma 1 år c.a och sen ta sambon över i c.a 6 mån sen bli det dagis för hela slanten här med =) det är skit svårt att förstå sig p alla dessa knäppa regler från FK om just ekonomin under föräldrar ledigheten, tycket vi båda så det dröjer nog ett tag innan vi vet 100% hur det kommer se ut för våran familj =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.