Bulltjuven!

Regnigt idag igen då…suck! Vi passade iaf på att baka lite Solskensbullar, ni vet sådana med ”glurr” i…eller mormorshosta, och allt vad det nu kallas 🙂 Eftersom killarna är små så knåpade vi även ihop några minikanelbullar, vilka var otroligt populära! Så poppis att de blev tjuvade redan innan servering!

Mmmm bullar, bäst å ta två på en gång!
Ajja bajja Simon Carlsson!

Ajja bajja är förövrigt ett helt värdelöst ord, funkar det för någon??? Jag kan ärligt säga att mina knodds garvar åt mig när jag går runt och ajjabajjar som en gammal repig skiva.

Sluuurrpp...
Wimpa käkar Solskensbulle som en tok, under hela fikastunden satt jag och upprepade ordet "Bulle" i hopp om att idag skulle vara dagen då de lärde sig ett nytt ord...men näää...de var rörande överens om att det vanliga gamla uttjatade "kaka" dög alldeles utmärkt även för bullar!
Jag och Simpen körde tåbrottning under bordet, det uppskattades väldigt mycket.
Misshandlad Solskensbulle...
Här har ni en närbild på de små aptitretarna!

2 reaktioner på ”Bulltjuven!

  1. Vilken härlig serie att titta på för en längtande farmor…Hoppas vi syns i helgen…

  2. Hihii. nope ajjabajja funkar inte här heller 😉 men när jag var hos min syster så förvånade barnen mig genom att inte röra något av de frestande prydnadsföremålen som fanns inom räckhåll. Min syster sa redan från början bara att de sakerna var hennes och visade dem leksaker de kunde leka med och så fort de blev nyfikna på ”hennes” saker påminde hon bara om att de var hennes och att de hade egna leksaker att leka med. Det funkade! Så ska börja testa det här hemma också…
    // Sargit

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.