Kommer ni ihåg?

När jag är mitt uppe i vardagen så tycker jag inte att tiden går så fort, mina små bebisar är ju fortfarande så små….eller? Jag tänker liksom inte så mycket på att de börjar bli stora, att de faktiskt väger typ 11 kg ist för det 2,5 de kom till världen som. Det är när jag tittar igenom alla bilder som det slår mig, de här 2 små killarna är ju just små killar…inga bebisar längre. Lite ledsamt är det faktiskt, samtidigt som det blir mer och mer skoj för varje liten grej de lär sig 🙂 För det går fort nu, så jäkla fort!

Simon i täten och Wimpa på släptåg!

Kanske inte direkt shortsväder ännu men häromdagen när solen stod som högst fick boysen leka inne lite och då åkte kläderna av. Det var som en bastu inne och hawaiibrallorna åkte på! När jag ser bilderna såhär i efterhand så slås jag av hur knubbiga de har blivit, speciellt då Wilmer. De äter ju en hel del nu och nästan alla mål äter de själva med sked…(läs: händer). Ska erkänna att det är rätt skönt att slippa mata dem hela tiden, nu kan man fixa runt i köket medans de äter, eller sätta sig ned och käka själv.

Min lilla tjockisWilmer, killarna har verkligen käkat upp sig på sistone. Speciellt den här lilla herrn och bara proppar i sig mat.

Alldeles nya, 2,5 kg känns väldigt långt borta idag.

En reaktion på ”Kommer ni ihåg?

  1. Förstår dig Sofia mina blir hela 6 månader i morgon o jag tycker dom blivit stora =) men man kommer knappt hinna blinka så är dom i dina killars ålder. Samtidigt vad är väl 1 eller 2 år dom är ju faktist fortfarande små barn =) Sen får ni börja om med ett (eller två 😉 ) knytte. =P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.