Barn och deras egenheter!

Kottarna har hunnit bli 7,5 månad gamla och det händer saker hela tiden nu. Martin brukar säga att han tycker att de ibland ser större ut när han kommer hem från jobbet, än de gjorde när han åkte 🙂 De utvecklas så fort och nästan varje dag märker man något litet som inte fanns där dagen innan. En ny tand på väg upp, en ny virvel i håret, ett nytt sätt att nå saker, ett nytt sätt att hålla i saker. Det är så kul att se att killarna verkligen är totalt olika också, de tycker olika saker är roliga, de skrattar åt olika saker, de lär sig olika fort.

Wilmer är nöjd där han sitter och leker med sina leksaker, sträcker sig efter en ny då och då samt grinar om det blir tråkigt. Simon däremot är äventyrslysten, sitta still och leka går bara för sig ett tag, sedan ska det rullas, ålas, pillas på grejer och utforska. Blir han trött så lägger han helt enkelt ner huvudet mot golvet och vilar en stund. Inga tårar och gnäll där inte, han är en viking helt enkelt.

Det roligaste just nu enligt Simpan är att smälla händerna i golvet/bordet. Jag vet inte riktigt varför, men det kanske låter skoj? När han leker på golvet brukar han åla sig ut från lekmattan, ut på parkettgolvet för att kunna smälla handen i det….sötunge!

Wilmer är ju som sagt den lugnare av dem, men det betyder inte att han är lättast att ha och göra med 🙂 Han vill ha uppmärksamhet, vill bli buren, är kramgo och ”har tid” att sitta och gosa i knät. Han är min lilla gosunge. Han behöver även sova oftare för att vara glad, Simon kan ibland hoppa över ett sovpass utan att det märks någon skillnad och han har inte alls tid för det där att sitta i knät och kramas!

Wilmer har även han en liten egenhet som han utövar flitigt just nu, men då jag inte hunnit få till någon film på den så får ni snällt vänta tills imorgon 😉

En reaktion på ”Barn och deras egenheter!

  1. Tjena Wilmer! Farmor väntar otåligt på filmen. Hälsa brorsan att filmen på honom var kanonbra/Farmor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.