Renovering

Hej allesammans nu är det Martin som skriver. Sofia är med barnen i Tierp medans jag sliter i lägenheten. Min kusin Thomas har hjälpt mig (eller ja, typ han jobbar jag ser på) att riva en vägg. Tidsoptimist som man alltid är trodde vi att vi skulle vara klara på två dagar men ack så fel vi hade. Jag va tvungen att avboka mäklaren på Tisdag eftersom vi nog inte hinner klart till dess. Lägenheten ser nu ut som ett kalkbrott med damm ÖVERALLT! Väggen är iaf nere men det är mycket spackling kvar och det tar 4h för det att torka så jag får ligga i sängen och dega under tiden. Senare idag ska jag ta tag i målningen och imorgon kommer Sofia hem med barnen. Hur det kommer gå blir intressant.

Thomas kommer tillbaka på måndag kväll och förhoppningsvis hinner vi klart då. Slutresultatet kommer nog dock att bli riktigt nice med infällda LED-spottar och massor med EK (läs dyrt).
Jag hade satt en budget på 4000 för rubbet men den har jag redan spräckt med det dubbla. Men men, kvalitét kostar 🙂

Nu ska jag nog sätta lite fart med maskeringen! Ha det gutt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.