Duktiga killar

Idag har killarna varit så duktiga, nu på kvällen efter mat och kvällsbad så bäddade jag ner dem i sängen, sjöng en stund och sa sedan godnatt och gick ut ur rummet. Där låg de sedan och filurade en stund, sedan somnade Wilmer själv 🙂 Simon sa till en gång då han tappat nappen, Martin gick in och sa återigen godnatt och sedan somnade han också själv! Underbart att börjar lära sig att komma till ro själva.

Imorgon ska jag ta kottarna med mig och åka till syrran över helgen, Martin och hans kusin ska renovera lite här i lähenheten innan vi ska lägga ut den för försäljning. Det ska bli lite läskigt att köra så långt själv med killarna i bilen, det är ju oftast Martin som kör annars. Men det går nog bra 🙂

Idag när jag var ute och promenerade med vagnen så gick jag förbi en kvinna som såg lite småskabbig ut. När jag rullade förbi henne så suckade hon högt och tittade ner i vagnen i förbifarten, sen sa hon högt och ljudligt:

-Åhh herregud vad jobbigt, stackars dej, stackars stackars dej!

-Ehhh, jag skulle väl inte säga att det är speciellt synd om mej sa jag. Jag har ju 2 underbara killar, det är bra mkt mer än vad vissa andra har!

Kunde inte låta bli, jag är så trött på folk som kommenterar att det skulle vara så hemsk och jobbigt att få tvillingar. De har väl ingen aning om hur mina barn är! Jag är otroligt stolt och väldigt glad över mina barn och jag skulle inte vilja byta för allt i världen hur jobbiga de än skulle vara.

2 reaktioner på ”Duktiga killar

  1. Ja visst är det trist när man får sådana kommentarer,och jag har märkt att det mest är äldre damer som muttrar att det är synd om en!Man är ju världens lyckligaste:) Bra kommentar där till den bittra tantan 🙂

  2. heja sofia! era pojkar är helt underbara och inget annat.
    kram christine & co

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.