Fynd

Idag har vi fyndat deluxe! Efter besöket hos stadsdelsförvaltningen där Martin äntligen blev ”pappa på papper” så åkte vi in till Söder där det var utförsäljning på Caliroots (en butik Martin brukar handla kläder). Allt i butiken kostade 100 spänn så jag handlade på mig 4 par sneakers, supersnygga och det bästa av allt: jag gav ju bara 400 spänn för alla 4 paren=lycka. Martin fick med sig 2 par skor, 1 par jeans och 1 tröja som blev lite fel storlek! Så pass fel storlek att vi får ge den till min syrra som har xs 😉 Kottarna chillade i sina bilstolar under hela shoppingturen och vaktade skor. Wilmer vaknade bara till en enda gång, öppnade 1 öga och kollade på ALLA dessa shoppinggalna människor, sen somnade han om!

Årets bästa rea! 100kr/paret
Årets bästa rea! 100kr/paret

 

Kottarna ville också ha skor så vi tog fram deras dinglistofflor som mamma köpte åt dom redan när dom låg i mammas mage.
Kottarna ville också ha skor så vi tog fram deras dinglistofflor som mamma köpte åt dom redan när dom låg i mammas mage.

Grabbarna sov väldigt dåligt igår natt så vi hoppas på en bättre natt nu, vi har badat och myst hela kvällen så nu snusar de sött. Hoppas det håller i sig.

Imorn blir det promenix med Christine och Linnéa och på torsdag bär det av hem till mamma för Valborgsfirande.

I helgen ska vi på dop uppe i Norrland så då ska vi passa på att lyxa till det lite med hotellvistelse 🙂 Det är min kompis Helena som ska döpa sin lilla Noah. När storebror Joar döptes så sjöng jag på hans dop, lite synd att jag inte kan göra detsamma för lillebror men av förklarliga själ räcker ju inte riktigt tiden till för att rodda sådana saker. Vi ska själva börja fundera kring dop för kottarna, måste sätta mej ner och fundera på det någon dag.

En reaktion på ”Fynd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.