Uppsala

Idag har vi gjort en liten utflykt till Uppsala, vi träffade en husentreprenör för att kika på vad det eventuellt skulle kosta att bygga nytt och hur man går tillväga isf. Spännande 🙂 men som sagt så hänger ju allt på att lägenheten blir såld!

Därefter svängde vi förbi hemma hos Ulrika, Tomas och Ida för en fika. Lilla Ida har blivit stora tjejen och knatade runt i sin gåstol och charmade alla i sin närhet, så gullig 🙂

 

Boysen fick låna Idas babygym, Simon verkar hittat nått väldigt intressant.
Boysen fick låna Idas babygym, Simon verkar hittat nått väldigt intressant.

 

Ida var fundersam över vad det var som invarderat hennes gym :)
Ida var fundersam över vad det var som invarderat hennes gym 🙂

Nått som inte var speciellt gulligt var Wilmers humör inatt, vi kan ju säga såhär: det var inte det bästa…milt uttryck! Det märktes att han sovit hela söndagen för han var allt annat än trött. Det var med andra ord en superpigg/grinig lite kotte med ögon stora som tefat som uppehöll oss halva natten. Kottens bror sov sött och vaknade lagom till morgonen när kotten var så utmattad att han somnade..suck…det var ingen av dem som reflekterade över om deras arma mamma kanske behövde lite sömn.

På tal om sömn, när man var gravid längtade man efter att få tillbaka sin kropp som de små sprattlarna tagit över..nu längtar man efter att få tillbaka sin säng! För det är inte så skönt att behöva klämma ihop sig på 50 cm sängplats alternativt rulla ihop nere vid fotänden. Då tycker jag ändå att vi har en stor säng, hur kan så små barn ta så stor plats i sängen? Eller ger man dem för mycket plats av rädsla för att klämma dem kanske? Jaja, det är otroligt mysigt att kunna snusa på dem precis när man vill iaf. Vi lägger dem ju alltid i deras egen säng men när man är ledsen och kinkig så är det enda som fungerar att ligga som ett klistermärke på mamma eller pappa 😉 

Som tur var räddades morgonen av denna supermarmelad som kottarnas farmor och farfar kokat ihop, underbart god 🙂

 

Mmmm marmelad...
Mmmm marmelad...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.