Våra dagar

Denna måndag startade med att jag och Martin upptäckte att våra underbara kottar under natten måste blivit utbytta mot två små monster. De var nämligen inte alls sådär trötta och lugna som de brukar vara på morgnarna, utan skulle ha full uppmärksamhet varje liten sekund+att ingenting var bra.

Nu är ju vi ganska så bortskämda med att de är väldigt snälla så vår dryga morgon är säkerligen inte spec. dryg i andras ögon 🙂 Såhär kan ett vanligt dygn se ut hos oss.

Vi börjar väl vid kl: 6 matningen. Jag har fått sovit sedan kl: 12 då vi väldigt sällan går upp och matar båda två på nätterna/morgnarna, vi brukar turas om.

Kottarna skriker, jag skyndar upp och gör iordning mat. Innan maten är det blöjbyte på killarna, oftast är en av dem tröttare än den andra så jag brukar hinna mata den ena i famnen innan den andra vaknar och är hungrig. Därefter byter jag bara bebis. Det är skönast att mata dem så då man får bättre kontakt och matstunden blir mysigare. Om det är så att båda är hysteriskt hungriga samtidigt så kan man t.ex. dra fram amningskudden och lägga dem på varsin sida och i med flaskorna eller lägga dem på varsin kudde bredvid sig 😉

När de är mätta och rapade somnar de oftast om och sover till kl: 9. Då kan man passa på att själv sussa lite till eller fixa och dona om man känner för det. Sen är det mat igen, samma procedur och sedan myspys i sängen och frukost för mej och Martin. Därefter brukar kottarna ligga och vifta och kika på sin mobil ovanför sängen eller bara ligga och studera oss när vi fejjar runt och fixar med diverse.

Efter 12-matningen och lunch för oss vuxna brukar vi oftast bege oss på någon utflykt eller långpromenad. Ikea, storhandla, besöka någon eller något sådant. Killarna somnar så fort de hamnar i bilstolarna eller vagnen och sover oftast tills vi kommer hem igen ett par timmar senare. Om vi ska vara borta längre än 3 timmar så tar vi bara med oss mat och blöjor. Under dagarna så matar vi oftast en bebis var och de äter ungefär var tredje timme dygnet runt. På kvällarna myser vi med varsin liten kille i soffan framför någon bra film eller tv-program.

Matlagning under dagen är det oftast Martin som står för då han tycker sånt är kul, jag står för städning och tvätt. Jag tycker att vi hinner med allting bra nu när de sover så pass mkt och när Martin fortfarande är hemma. Jag längtar tills killarna blir större och mer vakna men jag längtar inte tills Martin måste gå tilbaka till jobbet, vi har ju så mysigt hela dagarna ju!

Som sagt, rätt softa dagar så vi ska väl egentligen inte gnälla om de råkar vara lite monterlika någon morgon 😉

Idag var det även dags för storhandling och introduktion av de fina babysittarna som fick följa med hem igår. Två stycken Maclaren som kan vibrera! Simon gillar det skarpt medans Wilmer protesterar vilt när man knäpper på hans vibrationsknapp!

Här kommer en mysig bild på farbror Classe och Wilmer, mamma ringde idag och undrade varför inte hennes nuna fanns med på bloggen? Ja svarade jag, kan det vara så att du alltid springer runt så mkt så att du aldrig hinner fastna på något kort? I helgen hoppas vi iaf att hon kommer hit och myser med oss och då ska jag passa på att blixtra henne lite också.

Liten och jättestor!
Liten och jättestor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.