Härlig syn

Imorse när jag kikade till killarna såg det ut såhär!

Simon har just upptäckt en av fördelarna med att ha en tvillingbrorsa! Om man nu mot all förmodan inte orkar skrika efter mamma eller pappa när man har tappat sin napp så går det ju faktiskt bra att suga lite på honom. Efter ett tag hittade Simon tekniken och smaskade som bara den, därefter ville han ha sin napp igen. Antar att Wilmer hand inte smakade saft och kaka direkt då han säkerligen smakat på den själv ett par gånger, kanske efter en av sina kräkor ;)
Simon har just upptäckt en av fördelarna med att ha en tvillingbrorsa! Om man nu mot all förmodan inte orkar skrika efter mamma eller pappa när man har tappat sin napp så går det ju faktiskt bra att suga lite på honom. Efter ett tag hittade Simon tekniken och smaskade som bara den, därefter ville han ha sin napp igen. Antar att Wilmer hand inte smakade saft och kaka direkt då han säkerligen smakat på den själv ett par gånger, kanske efter en av sina kräkor 😉

En reaktion på ”Härlig syn

  1. Tack så mycket! Vilka söta småkillar du har.. =) Nej vi vet inte vilket kön det är men det är bara en i alla fall. Fast det är ju 15 veckor kvar. Hoppas att tiden går lite fortare nu när solen börjat kika fram.. =) Gick förlossningen bra då?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.