Utflykt

Idag har vi gjort en liten utflykt till Ikea, det var lugnt och skönt eftersom de flesta jobbar om dagarna. Härligt! Killarna var snälla och goa så vi kunde flumma omkring där inne i ett par timmar och hann även med en lunch i lugn och ro.

När vi stod i kassakön och plockade upp alla onödiga grejer man alltid köper på Ikea så springer plötsligt en snorig lite tjej på typ 3 år fram till vagnen, hon dyker fort som attan ner med handen i Wilmers liggdel och vevar runt i hans ansikte. Nej!!!! Jag riktigt ser hur RS bacillerna kryper runt i Willes fejja. Flickans mamma springer fram och rycker tag i henne och det tar ungefär 1 minut så är hon på väg ner med vantarna i vagnen igen. Järnspikar, jag som alltid brukar ha saronger att hänga för vagnen så ingen kan kladda på kottarna, det är rätt många som gärna vill stoppa ner sina händer där nämligen. Nu hade vi naturligtvis glömt dem..suck. Folk tänker kanske inte på hur mycket skit de går runt med på händerna med som förälder så tänker man på det. 

 

Dom här fina dressarna har killarna fått av Morfar och Pia, Simon "Pippi" är dock lite sur för att han inte fick vara lilla Laban, så han ger Wilmer ett tjuvnyp i kinden!
Dom här fina kläderna har killarna fått av Morfar och Pia. PippiSimon är dock lite sur för att han inte fick vara lilla Laban, så han ger Wilmer ett tjuvnyp i kinden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.