Studerar

Det är ju jättegosigt när kottarna ligger och kikar och studerar nu när de är lite mer vakna mellan målen…men…jag får så fruktansvärt dåligt samvete när jag måste lägga ner dem i deras säng fast de inte har somnat. Det är inte så att de blir ledsna, tvärtom, de verkar toknöjda med att ligga där och titta runt lite.

Det dåliga samvetet kommer av att det ser ut som om de har så tråkigt, kan en bebis på två veckor verkligen ha tråkigt? Jag får för mig det iaf, löjligt men sant. Jag tycker synd om dem som måste ligga där och inte ha något bättre för sig än att stirra i taket, men ibland måste man ju hinna med allt annat också. Att de flesta tvillingmammor önskar sig 8 armar kan jag verkligen förstå nu!

Hur som haver så stod jag inte ut med mitt dåliga samvete längre och vi har nu införskaffat en fin ”mobil” att hänga över spjälsängen. Den spelar dessutom en truddelutt och snurrar runt runt om man skruvar upp den. Det har nu gått en eftermiddag och jag ångrar att jag någonsin skruvade upp den där pling plong-melodin. Den har resulterat i huvudvärk deluxe! Killarna glor dessutom överallt utom just på mobilen och ser ut att ha om möjligt ännu tråkigare…suck…kanske är de för små ännu?

En reaktion på ”Studerar

  1. Nej de har inte tråkigt. Hade de haft det hade de sagt till… MEN!! Jag VET hur det känns. Kände mig hemsk som lät Ida sitta i sittern ibland. Men det var ju det enda som funkade, så hur illa kan det varit? Men som sagt. Jag vet hur du känner. Men är de nöjda mår de bra. Jag lovar!!! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.