Lyxfällan

Ett av mina favvoprogram just nu är Lyxfällan, jag har följt det sedan start och JA, jag blev en aning besviken när Charlie och Mattias kastade in handduken och ersattes av Elisabeth och Lasse 🙁 Besvikelsen har dock gått över och Lasse kan ju faktiskt vara riktigt hård ibland vilket gör det hela mer spännande!

Martin brukar oxå titta med mig men jag tror att det är mest för att gotta sig i andras missär och kommentera hur puckade dom e var femte minut. Jag tycker däremot att programmet är väldigt intressant och sitter där och håller tummarna för att de ska fixa det…ok…vissa som är med funderar man ju faktiskt om de är värda någon hjälp över huvudtaget!!! Men i det stora hela.

Intressant är oxå att det får en att fundera över sin egen ekonomi. I början så tänkte man mest…shit vilken superekonimi man har jämfört med dem…jag kan nog köpa de där jeansen iaf 🙂 Sedan killarna blev till tänker man lite annorlunda.

Älskling…vi ska göra en månadsbudget!!!

Jag har alltid tyckt att jag har någorlunda bra koll på mina pengar…sen att jag inte vet var de tar vägen är en annan sak 😉 Skämt å sido, räkningar och dylikt kommer alltid i första hand och när alla utgifter är klara och matkontot är laddat…det är då det mystiska händer…pengarna förvinner. Och jag har ju naturligtvis aldrig köpt nått…enligt mig själv 🙂 Martin tror att det är min konsumtion av näsdroppar och snytpapper som är boven i dramat…ehhh…ok för att man är förkyld jämt när man e gravid..men kom igen!!! Vi har rätt bra löner båda två och borde kunna lägga undan åtskilliga tusenlappar mer än vi gör varje månad. När man sätter sig och går igenom det ordentligt så blir man mörkrädd. Ok, vi har koll på räkningar, boende och så vidare. Drar vi bort det så bör det alltså finnas typ 20 000 kvar…jaha…och vart har dom tagit vägen då? Tänk, tänk, tänk!!! Ja ni hör ju själva..noll koll var det. Nu är det ju naturligtvis så att mycket har gått åt till bebissaker på senare tid, men man borde ju ändå ha koll på det isf. Nu ska vi köra kassabok och börja lägga upp budget så att killarna kan få sina körkort betalda i framtiden!!

Från det ena till det andra, jag blir ganska sur på alla artiklar som kommer om att ”Lyxfällan förstörde mitt liv och min ekonomi”, hallå personalen, var inte din ekonomi redan katastrof, kan ju inte blivit så mkt sämre. Jag fattar oxå att allt kanske inte är så rosenrött som på tv, men till skillnad från mig som kan hela blommor så är Lyxfällans ekonomer faktiskt inte gud! 

Äppelkäcka är dom oxå :)
Äppelkäcka Lasse och Elisabeth 🙂

Förslag någon, hur brukar era månadsutgifter för mat, blöjor, kläder och dylikt se ut med två små barn?

En reaktion på ”Lyxfällan

  1. vi brukar handla tre pkt blöjor,då vi storhandlar och det räcker i ca en och en halv vecka..jag kunde ju inte amma,så ett pkt ersättning räcker max i 2 dgr..och klädetr till tjejerna har vi fått ganska mycket,men som den shopoholic jag är,så handlar jag en hel del,inte så mycket för att de behöver,utan för att jag inte kan låta bli :)Jag är oxå ett fan av lyxfällan,medans mannen bara sitter och blir irriterad för att de är så korkade..Hmm vi har lite delade åsikter om programmet..
    Ha en bra kväll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.