Mysfåtölj :)

Äntligen är mysfåtöljen här, fick den av min kära mor då hon tyckte att vår ”stramsoffa” inte var ett vidare tillhåll för att amma två små kottar i (om det nu fungerar att amma vill säga). Klädseln blev dock vit för att den ska passa in i vårt vardagsrum, att detta inte är spec. praktiskt är vi fullt medvetna om, men är man lite kinkig så är man. Kommer nog behöva byta tyg på den i framtiden oavsett vad det är för färg på den 🙂 Mysfåtöljen+amningskudden passar även utmärkt som ”bloggtillhåll” då man sitter sjukt skönt i den och datorn kommer i precis rätt höjd, här kommer jag och min gigantmage att spendera mycket tid! 

dsc02905

Dagen har spenderats på mysigaste vis tillsammans med mamma, syster, bror+fickvän Jessica. Vi har snackat bebisar och varit ute och käkat. En sväng på Ikea hann vi också med! Var sjukt mkt folk, kände mej helt vimsig.

Mäklaren specialvisade vår lägenhet för en tjej idag, vi ska egentligen inte köra igång med visningar förrns till våren men hon ville gärna titta. Hon tyckte om lägenheten…men inte priset..så vi får se vad hon säger. Hon skulle ha lite betänketid tills imorgon men jag tror att det är rätt kört där tyvär 🙁

En reaktion på ”Mysfåtölj :)

  1. Hahaha… de är Fia.. 😉 Inget är omöjligt…. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.