Vart vill man bo egentligen???

Som Martin skrev igår (jag var alldeles för trött för att skriva) så gjorde vi en liten tripp till MC mässan. Tre stycken av oss (Martin, brorsan + hans Jessika) var som barn på julafton….jag var mest gravid och höll god min 🙂 Nog för att det är kul att åka motorcykel…men att bara titta på dem vette sjutton. Att jag är den enda utan motorcykelkörkort gör ju sitt också. Men som sagt, jag höll ut i två timmar varav jag en timme placerade mig framför en storbildstv och blev därmed ”väskpassare”. Det var så otroligt mycket folk på mässan, och inte bryr sig folk om att man har en mage som står rätt ut heller. Nejdå, armbåga sig fram är vad som gäller. Blev nästan lite rädd att någon skulle träffa riktigt hårt så tänkte att det var bäst att sätta sig ner.
Mycket folk betyder också mååånga barn, med namnlappar…som springer åt alla håll och naturligtvis blir borttappade. Som ”väskpassare” har man ju inte så värst mycket för sig så jag roade mig med att hålla ett extra öga på små vildingar i närheten. Jag lyckades faktiskt hjälpa några förtvivlade föräldrar att hitta sina småttingar!

Efter att ha fått mat i magen och ett par timmars vila så var jag på banan igen. Vi gick sedan ut och käkade gott med brorsan och Jessika.

Idag har vi varit runt och kikat på hus. Vi är på det klara med att vi vill ha ett litet hus (när vi väl får lägenheten såld :() och att vi vill komma längre norrut för att ha lite närmre hem till familjen. Men vart??? Det är sååå svårt. Vi vet ju inte alls vilka ställen som är ”bra”, vart det finns bra förskolor och skolor. Supersvårt!
Idag blev det iallafall en tur till Bålsta, riktigt mysigt faktiskt och skapliga huspriser. Hamnade definitivt högt upp på vår lista. På väg hem kikade vi även runt i Kungsängen vilket heller inte var så tokigt, svårt att få ett helt intryck när man aldrig varit där förut dock. Vart bor alla andra som vill ha det lugnt och skönt, barnvänligt och inte allt för hiskeliga huspriser???

Trevlig söndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.