Junibacken!

Igår besökte vi Junibacken, ni vet sagovärlden inne på Djurgården. Vi åkte med farmor,farfar,farbror samt killarnas lite äldre kusiner. Vi hade väl inga större förhoppningar om att killarna skulle tycka att det var jätteskoj, men vi tänkte det mer som en trevlig utflykt.

Så fel vi hade, kottarna älskade det! Jag har nog aldrig sett dem ha så kul någongång 🙂 Pippihuset och Sagotåget var helt klart höjdpunkterna, vi fick släpa dem ut ur Pippihuset efter några timmar. Sagotåget blev till och med vi vuxna imponerade av, det var jättefint gjort. Även lunchen avklarades därinne, det fanns en fin och barnvänlig restaurang.

Vi hade ju lite tur som valde en dag då de flesta åker och badar eftersom tempen var uppe i 30 grader, så det var inte extremt mycket folk. Det enda negativa var egentligen inträdespriset, för oss blev de inte så farligt då barn under 2 år går in gratis. Men annars kostar vuxna 145 kr styck och barn över 2 år 125 kr, lite väl saftigt kanske men jag kan ändå rekomendera det om man vill göra nått skoj med barnen. Passa på innan de fyller 2 🙂

Tyvärr blev kameran kvar hemma men vi bjussar på en söt lite film ist, detta är från när Simon var sjuk och fick vara hemma och käka glass. Wilmer fick också glass men han och jag åkte ner på stan och fikade istället, så att sjuklingen skulle få lite lugn och ro.

2 reaktioner på ”Junibacken!

  1. Junibacken låter jättekul! har aldrig varit där faktiskt.
    Undrar om jag kan övertala min make att vi åker dit i helgen då vi är alla hemma för första gången på evigheter 😉
    Trodde att barnen skulle vara för små än men om era gillade det så gör säkert våra det också 🙂
    glass är populärt här o även om de inte fått det så ofta då vi faktiskt är dåliga på att äta det hemma… får bli ändring på det till nästa sommar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.