Dagen D!

Idag hade vi då kommit till dagen med stort D, första Dagisdagen! Klockan 09.00 skulle vi infinna oss hela familjen.

Kl: 08.35 när jag yr som en höna springer omkring och jagar kottar med strumpor och byxor i högsta hugg hör jag från köket, ska jag koka ägg åt dig med? What??? Ägg…nu? Å varför har du bara kalsonger på dig? Karlar!!!!

Tillslut så…framme, parkera, på med skor på barn, ut med barn, barn ramlar i vattenpöl för att Martin satt skorna fel och den lilla fick 2 vänsterfötter, barn grinar och är blöt….daaaaawwwww. Andas, andas…

Hur som haver så har vi tilldelats ett superdagis, med underbara fröknar och stor fin gård. Nu har jag ju inte så mkt att jämföra med men vi är sjukt nöjda 🙂 Killarna lekte som om de varit där varje dag i hela sitt liv, de sket fullständigt i oss…som de iofs alltid gör när vi är på nått spännande ställe.

De åt bra och var på bästa humör ända fram till ”vilan”. Big no no, ligga på en madrass och sova till plingeliplongmusik…njeee. Vi fick helt enkelt åka hem och sova så gör vi ett nytt försök imorgon igen 🙂

En liten ängel som tyckte att han varit alldeles för snäll denna tisdag....
...gjorde bus i hallen när vi kom hem....jag lämnade matkassen i hallen i max 2 minuter. 12 ägg fick jag betala för de 2 minutrarna.
Wimpa drog på sig gummistövlarna så att han skulle slippa få ägg på strumporna när han klafsade i det...smart va?

4 svar på ”Dagen D!”

 1. Hoho, det där med äggen känner jag igen!
  Bra med lyckad dagisstart, hoppas det fortsätter i samma anda, fast med bättre sömn då förstås.
  Vi ska skola in nästa vecka. jag vet inte hur det ska gå för mina är extreeeeemt mammiga (så länge de ser mig).

 2. Ja, man kommer nog både få det mysigt och jobbigt, men det är bra med dåligt ibland också antar jag, Då dom gör något som förgyllar och styrker upp allt som e jobbigt i perioder. Tiden går så fort nu känns det som, och magen växer som en kantarell på henne.

  Man hör olika saker om dagisstart, men att försöka sova till plingplong musik.. usch.. jag förstår dom. 🙂

  Har läst igenom det mesta du/ni skrivet! Underhållande läsning.
  Ha en forts. trevlig vecka,

 3. Vi kämpade 7 nya föräldrar i 1,5 h innan alla fjunen sov på sina madrasser… trodde ALDRIG det skulle gå vägen, men visst gjorde det! Efter 4 dagar somnade barnen på max 15 minuter. Otroligt! Kämpa vidare!

 4. Tänk att dom är så stora att dom går på dagis nu!!Ska tiden fortsätta så här fort så är man snart gammal och grå!Om inte grabbarna framtvingat gråa hårstrån på oss tidigare än så då förstås…risken för det är stor här hos oss det märker vi redan nu. Har två virvelvindar i gåstolar som ska pilla och riva i allt. Men dom är goa =) 5 månader kvar så är det deras tur att börja på dagis. Måste nog redan nu börja bearbeta detta!haha.
  Ha det bäst och fortsatt lycka med inskolningen på dagiset!
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.