Det börjar närma sig!

Idag fick jag ett mejl angående dagisstarten…..det kändes oväntat läskigt måste jag säga. Nog för att det är ett tag kvar, men ändå!

Mina små troll ska göra entré på avdelning Blåmesarna den 17 augusti 🙂 Undrar hur de kommer reagera? De är ju otroligt sociala i vanliga fall och är väldigt vana vid andra vuxna än vi, men har hört att 1,5 år brukar vara den allra ”mammigaste” tiden. Hoppas inte…eller ja…det vore ju lite mysigt om de längtar efter oss och bli glada när vi hämtar dem. Men gråt vid lämning är ju lite läbbigt, surt för Martin isf som kommer få alla lämningar 🙁

De kommer få en ganska lätt start iaf, som det ser ut nu kommer de gå 10-16.45 månd-onsdag, vara hemma med mig på torsdagar och bara gå ett par timmar på fredagarna/eventuellt vara hemma med Martin.

Hoppas ni hittade något fint på Ellos förresten, mitt senaste köp där är som sagt ett vattenland till kidsen som kommer göra succé 🙂 Köpte även en verktygslåda häromsistens med en batteridriven lite borrmaskin, den är det krig om dagligen!

Jag gillar grejen med att handla online ibland , framför allt till barnen. Det bästa med Ellos är att många som handlar där lämnar kommentarer på kläderna/leksakerna. Då får man en uppfattning om hur storleken och kvalitén är. Som tvillingmamma så orkar man inte springa runt i affärer när det är dags att byta ut garderoben heller, perfekt!

I helgen är är det full fräs, på agendan står mammas 50-års fest på lördagen och dop på söndagen. Ska bli skoj, kidsen kommer älska uppmärksamheten. De gillar verkligen när det är mycket folk och stoj.

Återkommer med bilder 🙂

En reaktion på ”Det börjar närma sig!

  1. Du har så rätt… att springa i affärer är ju ingen hit alls med tvillingar. Ellos hade ju allt möjligt! Tack för tipset 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.