Framme!

Sådär ja, nu är vi tillbaka!

Flytten gick bra, det var så smidigt med flyttfirman. De kom vid 08.00 på morgonen och tömde hela huset, inte en enda pinal blev skadad 🙂 Martin åkte med dem till nya huset och de bar allting till sin rätta plats på en gång! Flyttfirman heter Blå Expressen och jag kan verkligen rekommendera dem.

Kvällen innan packade vi för fullt, farmor och farfar hade hand om killarna så allt gick bra. Kanske är sms lån något som kommer fortsätta växa? En tanke jag hade bara. När vi skulle lägga oss runt 23.00 så började jag känna mig lite skum, frusen och konstig på nått sätt. En kvart senare kom frossan, frossan from hell. Efter en timme var kräksjukan ett faktum! Jag trodde att jag skulle dö….

Kl 07.30 kom farmor upp och väckte oss och allt var som bortblåst. Helt plötsligt var jag kärnfrisk, inte ett spår av magsjuka kvar. Jag gick upp och käkade frukost som om ingenting hade hänt, där snackar vi tur 🙂

Nu ska vi inte heller överdriva och påstå att allt gått som en dans, för det har det inte.

Första varningstecknet:

Det är lite kallt här Martin?

Ja….men dörren har ju varit öppen hela dagen så det är ju inte så konstigt.

Andra varingstecknet:

Men Martin, vi har ju haft golvvärmen på full kräm i 2 dagar nu och vi har 18 grader inne!

Ja….det är ju faktiskt lite skumt.

Slutsats:

Någonting är vajjsing med golvvärmen, vi har haft pappa här som är rörmokare/elektriker som konstaterat att något inte riktigt stämmer. Mäklaren är kontaktad och som tur är så finns det en ny fin braskamin som värmer upp bra, men vi måste ju gå upp kl 05.00 och elda för att inte frysa ändan av oss. Till barnens rum har vi köpt en värmefläkt så att vi ska kunna stänga till dörren!

Morfar var rolig, han hade en stor verktygsväska med massa fina saker i!

Pappa har nu lyckats fixa till värmen så att den fungerar hjälpligt iaf på dagarna, på nätterna blir det fortfarande kallt och vi kliar våra huvuden av förvirring. Nu väntar vi med spänning och stor irritation på fortsättningen. Det är sjukt drygt med kyla när man har 2 ett-åringar som kryper runt på golvet.

Killarna fyllde ju som sagt 1 år i lördags, de fick äta tårta även då men eftersom kameran var nedpackad så var det bara farmor som fotade loss. Igår hade vi lite tjejmiddag härhemma och eftersom kameran var funnen fick boysen gotta sig en gång till…

Simon smaskar!
Måste ju smaka om brorsan fick samma som jag!

Allt på en gång!

Wilmer höjer tårtan till skyarna och bjussar på snyggaste minen.
Moster fick självklart smarra!

3 reaktioner på ”Framme!

  1. Skönt att höra att flytten gick bra.
    Hoppas ni får ordning på golvvärmen.
    Grattis till Simon och Wilmer i efterskott!

  2. Åh va roligt med ett-års kalas!Tänk att dom redan är så stora.Skrämmande vad tiden rinner iväg=) Tråkigt att höra om era värme problem i nya huset. Verkar som att man inte kan köpa hus utan att få problem. Vi har ju haft ett antal incidenter med vårat.Jäkligt irriterande.Förra ägaren gjorde inte mkt rätt med detta hus och nu får vi lida för det. men hoppas det löser sig snarast för er!Inte kul att frysa!!
    Ha det bäst!

  3. GRATTIS till 1-åringarna! Tiden går fort när man har roligt 🙂 Hoppas ni får det bra i nya huset. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.