Skitigt värre!

Måste bara berätta vad som hände härom dagen! Killarna har varit lite röda i rumpan ett tag nu och jag försöker att ha dem utan blöja lite då och då.

Efter badet i förrgår så lät jag dem därför krypa runt utan blöja ett tag, Wilmer fastnade vid hyllan i hallen och var så nöjd, så jag nappade Simon för att börja smörja in honom och ta på pyjamas. När jag är mitt i proceduren så hör jag ett välbekant ljud utifrån hallen…fan fan fan! Jag försöker skynda mig så gott jag kan med Simpans blöja och ser i ögonvrån att Wilmer fortfarande sitter snällt och leker…fast i världens bajshög! Jädrans också! Skynda, skynda innan han upptäcker sitt verk.

Jag ska precis till och sätta ner Simon då Wilmer vänder på skallen och lyckligt upptäcker vad han sitter på, inom loppet av några sekunder hinner lillskiten sparka runt sörjan över hallgolvet, addera en ansenlig pöl kiss samt slå det hårdaste han kan med handflatorna i golvet! Jag hinner fram lagom till att ungen ska smaka av sin ”soppa” och sliter i ren och skär desperation upp honom från golvet och in i duschen. På vägen dit hinner han kleta ner en och annan vägg också, härligt.

Mitt i tvagningen av skitungen så kommer jag ju på att jag faktiskt har ett barn till, en nyfiken liten skit som kan krypa fort som vinden. Mycket riktigt har även han upptäckt ”leklandet” i hallen, mitt i allt detta öppnas dörren av min brorsa som förskräckt möts av ett nerbajsat hallgolv och utropar…fy fan vad det luktar skit här!!!

SUCK! Samtidigt tror jag inte att jag skrattat så mycket på hur länge som helst, när jag berättade om missödet för Martin så grät vi nästan båda 2 av skratt. Ett kul minne att återberätta för framtida flickvänner kanske 🙂

8 reaktioner på ”Skitigt värre!

  1. HA, HA, HA, jag skrattar så tårarna sprutar!! Och så bra du beskriver alltihop! Skönt att läsa att ni mår bättre, förresten!
    Therese

  2. hahaha, å fy fan! 😀
    Man vet väl inte om man ska skratta eller gråta vid en sån händelse.
    Hoppas det gick att tvätta bort från väggar, golv och annat iaf. kul läsning 🙂

  3. Det va det roligaste bloginlägg jag läst. Som sagt det bara sprutar av skratt tårar!

    Jag kommer kopiera din text och fixa en länk till detta inlägg från min sida. Om du har något emot det så tala om det bara!
    Då tar jag bort det. Jag tycker bara att fler ska få chansen att få läsa denna händelse osom du beskriver så underbart!

    Många kramar från oss och vi hoppas ni mår bra nu i fortsätningen, hoppas på att ni slipper nå mer sjuka. Håller tummen för er!

  4. ASG!
    Detta kommer de säkert att tycka om att höra berättas då de är äldre, speciellt vid tonåren 😉
    Stackars pojkar så röda de kommer va i ansiktena vid de tillfällena hihii…
    Oj, hoppas verkligen att jag slipper vara med om något liknande då jag har lite svårt att tom skölja ur kläder som det läckt bajs på, det överlåter jag gladerligen åt min man om han är hemma eller på väg hem…

  5. Jag läser högt för min kille och vi båda gapskrattar!!! Fy fan va roligt!!! BAJSFEST!!!

  6. Läste ditt inlägg inne hos Elisabeth (Livet med tvillingpojkar) och jag kan lova jag höll på att garva läppen av mej när jag läste!! Hahaha… Har tvillingar själv i samma ålder (födda mars-09, två tjejer), så kan tänka mej hur du kände uppe i allt detta!!
    Men din inlevelse i ditt berättande är helt fantastiskt!! Bästa inlägget jag läst på länge!!
    Gav även min man ett gott skratt då jag bara va tvungen läsa upp det… Han funderade på vad jag läste som va så himla kul!!

    Må så gott!!

    Kram

  7. Kanoninlägg. Fan vad jag garvade. Mycket har jag varit med om med småbarn men detta tog priset! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.