Update..

Ledsen att tiden inte riktigt räcker till för att dagligen uppdatera bloggen, jag skulle så gärna vilja, men ibland måste man prioritera 🙂

Nu är vi iaf äntligen friska och krya…eller ja…snor räknar jag inte längre som att vara sjuk utan mer som vardagsmat. Helgen som var tillbringade vi i Gävle och på vägen hem stannade jag till hos syrran och mamma en dag för att umgås lite.

Det rullar på helt enkelt och flytten närmar sig med stormsteg, den 27 februari går lasset. Vi har beställt både flyttfirma och städ så det ska bli skönt att bara kunna ägna sig åt att packa och plocka upp kartonger. Den 27:e är ju heller ingen vanlig dag, det är då exakt 1 år sedan kottarna kom till världen. Vi kommer ju självklart att fira dem med lite tårta o.s.v men det stora kalaset blir nog någon gång i mars när vi kommit i ordning.

Igår var vi på BVC med killarna och de väger nu in på följande: Simon 8900 gram/72 cm och Wilmer 9500 gram/73 cm. Lite skillnad mot sist då de var lika stora, Wimpan äter ju iosf som en häst så det är inga konstigheter 🙂 Efter besöket vågade vi oss iväg till Öppna Förskolan och jisses vad kul det var för killarna nu när de kan krypa runt med de andra barnen. Jag satt där i 2 timmar och fikade i lugn och ro och pratade med de andra mammorna och kottarna tittade inte ens efter mig!

Idag är vi rätt insnöade om man säger så…jäkla skitsnö!

Promenix med farmor!
Promenix med farmor!
Haha....gounge.
Haha....gounge.
Puss på farmor!
Puss på farmor!
Tänk om jag skulle tycka att det var lika kul att vara i tvättstugan, då skulle jag hinna med grannens tvätt oxå!
Tänk om jag skulle tycka att det var lika kul att vara i tvättstugan, då skulle jag hinna med grannens tvätt oxå!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.