2 dagar med mys-moster!

Andy´s lekland var ju lite häftigt, men ska jag vara ärlig så tror jag att vi ”vuxna” uppskattade rutchkanorna och bollhaven snäppet mer än killarna. De tyckte att det var roligare att krypa runt på de mjuka mattorna och jaga bollar eller dra andra föräldrar i byxorna 🙂 Att dra en i byxorna är något som tydligen är väldigt spännande för de hänger ständigt i mina brallor och försöker resa sig upp.

Mysigt hade vi iaf, killarna är helt kära i syrran och hon och jag har sedan vi blev äldre blivit bästa vänner. Det känns skönt att ha henne här.

Natten har varit härlig, den har bestått i att torka spyor med en hostande, ledsen liten Simon som hostat upp precis allt jag försökt få i honom. Välling, vatten, hostmedicin….allting kom upp igen…i princip hela natten har vi varit uppe! Ibland är det bra glamouröst att vara mamma, haha…
IMG_1123

Simon

Simon

Syrran och Wilmer

Syrran och Wilmer

Jag och Simpan

Jag och Simpan

En reaktion på ”2 dagar med mys-moster!

  1. Finns ju ett lekland här i Gävle oxå. Men dom är ganska giriga. Man får inte ta med något alls dit. Allt måste handlas av dom. Så en Festis för en 20:a typ. Och ett par timmar på ett lekland med 2 barn som håller igång, Bara att räkna hur många festisar det går åt då. Fast erat kanske är bättre?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.