Att vara Wilmer 10-01-07

Det går extremt fort i utvecklingen för Wilmer nu, nya saker varje dag. Detta är både på gott och ont då han gör illa sig ganska så ofta i sin framfart!

Denna torsdag har avvikit en del från de vanliga rutinerna då Herr Carlsson åt sin morgonvälling vid 05.30 (ist för vid 07) och sedan sov till kl 08.30 imorse! Han har iaf hunnit med följande:

08.30: Jag började dagen med att trilla ur sängen, efter lite grin och tröst i pappas famn var jag dock redo att upptäcka världen!

09.00: Mamma och Simon släpar sig upp och vi leker allihopa en stund tills jag och Simon börjar slåss om en plastgalge. Mamma hämtar en till likadan galge, men vi vill båda ha JUST DEN första galgen. Mamma tar båda galgarna och vi grinar lite. Sen är det frukost! Yoghurt och smörgåsrån med smör.

09.30: Jag ålar mig runt och upptäcker undervåningen, pillar lite här, kryper vidare och pillar lite där!

10.30: Blir skittrött och lägger mig raklång och gallskriker på golvet, mamma kommer och hämtar och jag får lite extra välling innan det är dags att nanna.

Väl i sängen kommer jag på att jag absolut INTE vill sova, jag vill dock inte vara vaken heller så mamma buffar mig i rumpan tills jag äntligen däckar!

13.15: Dags för lunch! Köttfärssås och Pasta och lite frukpuré till efterrätt. Självklart blir jag kladdig och måste tvätta mig, jag hatar att tvätta mig så jag skriker utav bara F*N!

14.30: Vi går ut en sväng, det är lite varmare idag. Bara typ 10 minus! Jag åker pulka och Simon blir nedbäddad i åkpåsen i vagnen eftersom han är så tjurig och inte sovit lika länge som jag. Mamma drar pulkan jättefort och jag kiknar av skratt i hela 20 min. Sen är det inge kul med pulka längre så jag gallskriker hela vägen hem.

Simon har somnat i vagnen så jag och Mamma myser framför TV´n ett tag. Jag får en massa pussar och mamma säger att hon måste ju passa på eftersom jag har så mkt annat för mig nuförtiden att jag inte har tid med sånt!

16.00: Lite mera mat och sen får vi såna där konstiga bananpengar, hala som snor är de så det mesta hamnar på golvet. Jag ledsnar ganska snabbt i min stol och roar mig ist med att försöka nypa Simon och dra honom i haklappen. Lipsillen börjar självfallet att grina så jag får gå ner.

16.30: Under de 2 timmar som återstår av dagen hinner jag med följande:

Antal gånger jag…

försökt välta stor lampa: 6

klämt fingrarna i kökslådor: 1

fastnat under en köksstol och behövt hjälp att ta mig ut: 2

öppnat tv-bänkens lådor och rivit ur sladdar: 2

hittat en nessesär, hällt ut den och sugit på alla nagellack däri: 1

tryckt händerna och munnen mot vitrin-skåpets dörrar och ”hoat”: 2

kladdat på spegeln och konverserat med mig själv: 1

ätit blomblad och jord: 1

rivit, nypit samt tagit grejer av Simon: hmmm…ca: 10

hört ordet ajjabajja: oj…..typ 150 gånger!

18.30: Fick välling i Mammas famn och slocknade som en stock vid 19!

6 reaktioner på ”Att vara Wilmer 10-01-07

  1. Han blir helt klart en elektriker….pillar..sladdar och lampor.. bra att ha en sån son 😉

  2. Haha, så har jag aldrig tänkt på saken faktiskt! Kanske borde låta honom hållas då så att han blir en riktigt bra sådan…om han nu inte får en stöt innan dess 🙂

  3. Vilken filur den där Wilmer, liknar en viss ung dam i vårat hushåll i vissa avseenden…
    Hmm nåja, finns vissa likheter med en ung herre också som gör allt för att reta sin syster…
    Men visst är det härligt med barn med glimten i ögat och upptäckar lust i kroppen 🙂

  4. Hahaha! Vilken kul film! Farmor o farfar tittade pa den tillsammans med vara kompisar har i Koh Tao. Sofia ar allt pahittig hon ocksa och inte bara kottarna 🙂

    Kram till er alla – langtar efter er!
    Farmor o farfar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.