Dagen till ära..i bilder!

Naturligtvis så måste vi ju köra en ”dagen i bilder” idag då jag gått loss med den lilla svarta så gott som hela dagen 🙂 Jag tror att jag fått synfel…eller något fel iaf, för jag ser suddigt och det blixtrar till lite här och var.  Måste nog ta det lite lugnare med Pärlan!

Denna tråk-tisdag började med att Wilmer sa godmorgon till Pärlan…och till pappa!

IMG_0022

Efter förmiddagslur och lunch passade jag på att laga storkok med lasange, Wilmer passade på att rensa ur gammal ”skåpmat”!

IMG_0113

Simon övade på sin favvo-min, den återkommer väldigt ofta nuförtiden 🙂

IMG_0114

Tittut Wimpan!

IMG_0117

Crazy-Simon gnager äpple…killarna ser verkligen roliga ut nu med alla blåmärken efter kryp-och ståförsöken 🙂 Wilmer har ju dessutom sitt dumma lilla munsår.

IMG_0133

På eftermiddagen blev det en liten prommis, väldigt dum idé då det var nästintill snöstorm ute! Killarna tittade förväntansfullt ut genom dörren…

IMG_0140

Tyvärr infriades inte förväntningarna då de inte kan röra sig i overallerna, ca: 15 cm snö har det fallit här bara under dagen!

IMG_0144

Kvällen avslutades med….

IMG_0157

….killarna badar ofta innan läggdags, det är så lätt nu när de kan sitta själva. Jag tror inte att det finns något de älskar mer än att bada 🙂 Idag höll jag på att vika mig dubbel av skratt då Simon i vanlig ordning börjar pilla på sin lilla nurk, Wilmer stannar då upp i en rörelse och tittar intresserat på vad brorsan har för sig. Sen börjar även han pilla på Simons snorre, haha.

Så gott folk, detta var lite plock ur en alldeles vanlig ”sitta hemma för att det är snöstorm-tisdag” hemma hos oss! Enjoy!

Ett svar på ”Dagen till ära..i bilder!”

  1. Men vilken härlig pussmin!
    Hade också tänkt ta mig ut då jag såg snön men det får vänta då S har feber, men väldigt frestad var jag…
    Verkar som du är nöjd med nya kameran iaf 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.