Vi hittade det!

…och nu är det vårt!

Huset alltså 🙂 Ville inte säga nått förrän det var helt klart, men det blev det alltså igår. Ett underbart rött radhus i Vallentuna, med stor hörntomt och mysiga altaner både fram och bak! 143 kvm lycka, byggt -99 som är vårt den 26 februari.

Tadaaaa
Tadaaaa

Det är lägligt/olägligt nog dagen innan kottarnas 1-årsdag, så alla som vill komma på deras kalas kan alltså vänta sig att de snällt får vara med att flytta grejer, haha!

Idag har jag varit kotteledig! Martin var hemmapappa…eller ja…han tog med dem till jobbet och försökte jobba lite. Det gick åt skogen, haaaa, nu fick han känna på hur jag har det på dagarna 🙂

Jag har varit inne i stan på jobbfest, trevligt, trevligt. När jag kom hem hade jag som vanligt kotte-abstinens som alltid när jag är borta från dem. Jag gick upp för att pussa dem lite, då sitter Simon där i sängen och glor på sin sovande bror. Jag tog ner honom och lade honom på golvet. Då gjorde han det igen, drar in benen under magen, skjuter ifrån med armarna och sätter sig upp!

Duktiga Simpan!
Jag&Simpan

Förresten så vill jag att ni går in på denna länken, http://blogg.aftonbladet.se/pappabloggen/2009/12/barn-nej-tack

Där skriver Alex Schulman ett inlägg om ett hett ämne för småbarnföräldrar. Själv blir jag upprörd över detta, förbannad rent utsagt. Barnvagnar är en sak…med bebisar! Vad tycker ni?

2 svar på ”Vi hittade det!”

 1. Grattis till nya huset!
  Vad roligt för er. Hoppas ni kommer trivas där det låter fint iaf. Ser fram emot bilder så småningom.
  Läste inlägget på pappabloggen samt en massa kommentarer, vissa mer korkade än andra. Försökte skriva själv en kommentar där men vet inte om jag lyckades. Jag kan förstå hur de resonerar de som har barnförbud men jag kan inte acceptera att barn (och föräldrar) disskrimineras så. Om några föräldrar missköter sig så får alla andra lida så är det, detsamma gäller för dagens ungdomar med tyvärr.
  Det jag blev mest irriterad på då jag läste var vissa korkade kommentarer om att barn borde inte finnas m.m. blir så arg, ledsen och rädd då jag läser sådanna tankar.
  Hoppas verkligen jag slipper möta dessa människor som tänker så om barn vet inte hur jag skulle reagera då.
  Usch ja, nog om det.
  Hoppas ni får en trevlig helg.

 2. Blev så himla upprörd när jag läste artikeln om barnförbud. Trodde inte det var sant. Det finns en lag om mänskliga rättigheter i Europa för alla – oavsett sexuell läggning. Det kanske är dags att få en lag om ”Mänsliga rättigheter i Europa för alla – oavsett om man har barn eller inte”.

  Europakonventionen är ett av de mest effektiva instrumenten till skydd för mänskliga rättigheter i världen. En rättighet i konventionen är bl.a. rätten till respekt för privat- och familjelivet. Undrar om man skulle kunna gräva lite här?
  Upprörd farmor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.